Levante - Valencia 5.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/05/2011
Jaa tämä...

Jatkaako Valencia hyviä otteita myös La Ligassa?

Levante – Valencia, Merkki 2, Kerroin 

Jalkapallon Espanjan pääsarjan illan kierroksen huippuottelussa kuumassa paikallistaistossa Levante saa vieraakseen rakkaan isoveljensä, Valencian. Levanten pitäisi olla taistelemassa liigapaikastaan ensi kaudelle, mutta Levante on pelannut alkukauden lähes täydellisesti. Levante on tällä hetkellä liigassa kolmantena vain yhdellä tappiolla. Levante on pelannut huikean alkukauden ja voittanut mm. Real Madridin (kotona 1-0 voitto) sekä Villarrealin (vieraissa 0-3 voitto).

Valencia puolestaan jatkaa hyvää virettään, kun se otti viikolla huipputärkeän voiton Mestarien liigassa. Valencia onnistui ottamaan pakkovoiton kotonaan saksalaisesta Bayern Leverkusenista 3-1 numeroin. Valencia on heti pikkuveljensä jälkeen sarjataulukossa mukavasti neljäntenä. Valencialla on kärkeen matkaa vain neljä pistettä, joten sen takia edelleen vierailijoilla on todella paljon panosta, sillä kärkeä ei saa päästää karkaamaan.

Valencia on voittanut nyt kolme edellistä otteluaan maalierolla 7-2, joten kyllähän Levanteakin vastaan Valencia on selvä suosikki. Jossain vaiheessa Levantekin palaa tavallisten kuolevaisten joukkoon!

Veikkaussivut | Tuomas