Mallorca - Real Madrid 14.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Joutuvatko saarelaiset seuraavaksi Real Madridin jyrän alle?

Mallorca (+1) – Real Madrid, Merkki 2, Kerroin 

Mallorca (+2) – Real MadridMerkki 2, Kerroin 

 

UNIBET – Pelaajilta, Pelaajille

  • 50% ensitalletusbonus vedonlyöntiin aina 100 € saakka (200e talletus ja saat 100e pelirahaa)
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti, jossa Cash-in toiminto
  • Todella laaja valikoima live-vedonlyöntiin

Lunasta Unibetin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

 

Jalkapallon Espanjan La Ligaa, Mallorca lähtee kotiotteluun Real Madridia vastaan 6-1 voitto alla CUP-ottelusta Real Sociedia vastaan. Voitto teki varmasti hyvää itseluottamukselle, sillä saarelaisten kausi La Ligassa on ollut kohtalaisen vaikea. Mallorcalla on kova kotietu, mutta jostain syystä tällä kaudella pisteet eivät ole jääneet saarelle läheskään sillä tavalla millä ennen kauden alkua osattiin kuvitella. Mallorcalla riittää kyllä potentiaalia vielä parempaankin.

Vieraaksi saapuva Real Madrid on kuitenkin ensinnäkin joukkueista valtavasti laadukkaampi ja toisekseen hurjassa pelivireessä. Madrid on tällä hetkellä selkeästi Espanjan liigan paras joukkue. Barcelona on osoittanut olevansa haavoittuvassa tilassa ja mikäli Madrid nyt saisi vähän lisää etumatkaa, voisi mestaruus olla kohta jo jossain määrin ratkennut vierailijoiden eduksi.

Madrid on hurjassa voittoputkessa, kymmeneen edelliseen vierasotteluun he ovat voittaneet jokaisen. Madrid on osoittanut olevansa kenties jopa suurin suosikki voittamaan tällä kaudella kaiken mahdollisen, Espanjan CUPin, La Ligan sekä Mestareiden Liigankin. Madridin hyökkäyskalusto on ollut hurjana, viiteen viime vierasotteluun valkoiset ovat tehneet viisitoista osumaa. Mallorcalle kotiottelut Madridia vastaan ovat olleet ihan menestyksekkäitä, sillä Madrid ei ole ollut vuosien aikana ylivoimainen, mutta sitä se tulee mitä suuremmalla todennäköisyydellä tällä kertaa olemaan.

Veikkaussivut | Tuomas