Mallorca - Valencia 15.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Murskaako Lepakkolauma heikon Mallorcan?

Mallorca – Valencia, merkki 2, kerroin 

Mallorca (+1) – Valencia, merkki 2, kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen! 

Jalkapallon Espanjan La Ligan päivän yksi kolmesta ottelusta käydään saarella, jossa Mallorca haastaa kotonaan Valencian. Kyseessä on Mallorcalle, kuten kaikille muillekin joukkueille kauden seitsemäs ottelu. Mallorca menetti kesän aikana pelaajiaan, ja raha-asiat ovat muutenkin heikossa kunnossa. Joukkueen materiaali on Espanjan pääsarjan alempaa keskikastia, ja ihan oikeasti Mallorcalla on kaikki mahdollisuudet olla vaikkapa loppukaudesta vielä pahassa putoamistaistelussa.

Valencia puolestaan lähtee Mallorcalle erinomaisista lähtökohdista. Joukkue on pelannut alkukauden hienosti, vaikka toisaalta onkin vasta viidentenä. Piste-erot ovat kuitenkin todella pieniä, sillä ykkösenä olevaan Barcelonaan on matkaa vain yksi piste. Valencian alkukauden suurin onnistuja on tietenkin todella kovaa vauhtia maaleja tekevä hyökkäyspään Roberto Soldado. Espanjalainen on meinaan viimeistellyt jo viisi osumaa, joka on erinomainen suoritus. Se on siis oikeastaan lähes maali per. ottelu tahtia. Ilman Soldadon maaleja Valencia ei todellakaan taistelisi ylemmän keskikastin sijoituksista, sillä toiseksi parhaat maalintekijät Lepakkolaumassa ovat viimeistelleet vain yhden osuman, joka on tietenkin Valencian tasoiselle joukkueelle erittäin harmillista. Mallorcan viime ajat ovat olleet todella vaikeita, vaikka vastustajat eivät ole olleet lähellekään Valencian tasoisia muutamaa lukuunottamatta. Tuskinpa Valenciakaan siispä antaa Mallorcalle kotonaankaan yhtään pistettä.

Veikkaussivut | Tuomas