Rayo Vallecano - Valencia 26.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Valencia hurjaa virettään sarjanousijan vieraana?

Rayo Vallecano – Valencia, merkki 2, kerroin 

Jalkapallon Espanjan La Ligan päivän ensimmäinen ottelu käydään sarjanousija Rayo Vallecanon sekä kahden suuren suurimman haastajan, Valencian välillä.

Rayo Vallecanon materiaali on selkeästi liigan heikoin, eikä rahaa joukkueen kasaamiseen olla löydetty senkään vertaa, että kukaan osaisi odotella ennen kauden alkua, että joukkue tulisi säilyttämään sarjapaikkansa myös seuraavalle kaudelle.

Valencia puolestaan menetti kesän aikana muutamia tärkeitä pelaajia, sillä Valencialla on todella suuret velat, mutta ensinnäkin joukkue on onnistunut hankinnoissaan hyvin, ja toisekseen pelaajisto on hyvin pikaisesti oppinut ja sisäistänyt Unai Emeryn pelityylin. Valencia ei ole tietenkään Real Madridin tai Barcelonan tasoa, mutta kaudesta toiseen Lepakot kuuluvat kärjen suurimpiin haastajiin. Valencia teki viime lauantaina todella jännittävän ottelun Real Madridia vastaan, vaikka hävisi lopulta 2-3.

Roberto Soldado viimeisteli kaksi todella hienoa osumaa, ja lisäksi Valencia voitti viikolla Mestareiden Liigassa KRC Genkin vaatimattomasti 7-0 numeroin, joten ei varmaan tarvitse kertoa enempää, missä kunnossa Emeryn porukka tällä hetkellä on.

Veikkaussivut | Tuomas