Betis - Malaga 5.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/05/2011
Jaa tämä...

Jatkavatko Betis sekä Malaga surkeita peliesityksiään?

Betis – Malaga, Merkki yli 3,5 maalia, Kerroin

 

Jalkapallon Espanjan liigan päivän toisessa ottelussa Real Betis kohtaa Malagan. Kyseessä on molemmille joukkueille todella iso sekä merkittävä ottelu, koska molemmat ovat pelanneet viime aikoina yhdellä sanalla sanottuna surkeasti. Real Betis oli vielä hetki sitten mukana aivan kärkikahinoissa, mutta sitten tapahtui jotain! Betis tarvitsee nyt pisteitä, ettei joukkueen nimeä löydy viivan heikommalta puolelta.

Malaga puolestaan otti viikko sitten arvokkaan 2-1 kotivoiton Espanyolista, vaikka olihan Malagalla ottelussa reilusti tuuriakin mukana. Malagan puolustus on ollut kuitenkin jo pidemmän aikaa todella sekaisin ja ennen kaikkea hyvin epävarma! Ennen Espanyol – kohtaamista Malaga hävisi kolme ottelua putkeen, ensin 3-0 tappio Levantelle, seuraavaksi 0-4 kotitappio Real Madridille ja puolitoista viikkoa sitten joukkue onnistui häviämään jopa surkealle Rayo Vallecanollekin!

Betiksellä on ollut todella vaikeaa jo senkin takia, että joukkueella ei ole ollut onnea mukana yhtään. Esimerkiksi kolmessa edellisessä ottelussa Betis on ollut selkeästi parempi joukkue kuin vastustajat, mutta paikoista ei olla tehty maaleja. Betiksellä on tosin ollut kokoonpano-ongelmia,  sillä sivussa on hyvin todennäköisesti useita pelaajia kuten Roque Santa Cruz, Mario sekä Nelson.

Tiedossa on kahden tuskaisen joukkueen kohtaaminen, Malagan puolustus on ollut niin pihalla, että eiköhän Betiskin vihdoinkin ala onnistumaan jälleen maalinteossakin.

Veikkaussivut | Tuomas