Real Madrid - Athletic Bilbao 22.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Onko Bilbaosta haastamaan Real Madridia?

Real Madrid – Athletic Bilbao, merkki yli 3,5 maalia, kerroin 

Real Madrid – Athletic Bilbao, merkki yli 4,5 maalia, kerroin 

Real Madrid – Athletic Bilbao, merkki ”molemmat joukkueet tekevän maalin”, kerroin 

 

UNIBET – Pelaajilta, Pelaajille

  • 50% ensitalletusbonus vedonlyöntiin aina 100 € saakka (200e talletus ja saat 100e pelirahaa)
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti, jossa Cash-in toiminto
  • Todella laaja valikoima live-vedonlyöntiin

Lunasta Unibetin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

 

Jalkapallon Espanjan La Ligaa. Kierroksen mielenkiintoisin kamppailu käydään Santiago Bernabeulla Real Madridin sekä hurjaan vireeseen päässeen Athletic Bilbaon välillä.

Joukkueiden välinen tasoero on toki selkeä kotijoukkueen eduksi, mutta Athletic Bilbao on tällä hetkellä hurjassa kunnossa. Vierasjoukkueella on tällä hetkellä alla kymmenen kamppailua, joista vain kerran Bilbao on poistunut kentältä tappio niskassa.

Maalinteossa Bilbao on onnistunut enemmän kuin hienosti. Albaceteä vastaan raitapaidat tekivät neljä maalia, Levantea vastaan verkot soivat kolme kertaa ja viime kerralla Mallorcaa vastaan kotiyleisö pääsi juhlistamaan kahta kotijoukkueen täysosumaa. Bilbaolla on edelleen kaikki mahdollisuudet jopa Mestareiden Liigaan, mikäli samanlaiset peliesitykset jatkuvat. Raitapaidoilla on matkaa Mestareiden Liigan karsintapaikkaan vain muutama piste.

Real Madrid on tehnyt tällä kaudella hurjan määrän maaleja. Joukkue on eniten maaleja tällä kaudella tehnyt joukkue. Puolestaan puolustuksen osalta Madrid ei ole ollut lähellekään niin vahva mitä joukkueen suurin kilpakumppani, sillä Madridilla on päästettyjä maaleja kuitenkin lähes parikymmentä kappaletta. Bilbaolle tiedossa on puolustustaistelua, mutta maalintekossa hurjavireinen vierasjoukkue tulee todennäköisesti jossain vaiheessa onnistumaan.

Veikkaussivut | Tuomas