Real Madrid - FC Barcelona 10.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/10/2011
Jaa tämä...

Jos ei aivan koko maailma, niin ainakin Espanja pysähtyy lauantaina.

Real Madrid – FC Barcelona, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Espanjan La Ligaa. Luvassa odotettu kohtaaminen arkkivihollisten, Real Madridin ja FC Barcelonan välillä. El Clásico.

Real Madrid on ollut hurjassa iskussa. Valkoiset ovat voittaneet kaikki kilpalut mukaan lukien 15 ottelua peräjälkeen. Pääkaupungin ylpeys johtaa liigaa kolmen pisteen erolla toisena olevaan Barcelonaan, joten panokset ovat illan ottelussa. Pitänee kuitenkin huomioida että Real on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin kataloonialaiset.

Barcelonan peli ei puolestaan ole ollut niin vakuuttavaa mitä ollaan viime vuosina totuttu näkemään. Vieraskentillä on ollut Espanjassa ajoittain suuriakin vaikeuksia, eikä katalaanit ole voittaneet kuin ainoastaan kaksi ottelua kuudesta vieraissa.

Ottelu tulee olemaan äärimmäisen vaikea veikattavaksi, mutta kyllä Realin kerroin houkuttaa kokeilemaan, kun otetaan huomioon millaisessa vireessä valkoiset viilettävät.

Ottelusta ei tunnetta puutu, vaikkakin joukkueiden välinen kohtaaminen kataloniassa aiheuttaa suuremman tunnemyrksyn kuin pääkaupungin kohtaaminen, johtuen seurojen välisestä historiasta. Hallitsija-diktaattori Francon aikakausi aiheuttaa vielä tänäkin päivänä suurta vihaa kataloonialaisissa pääkaupunkia kohtaan.

Mahdolliset avauskokoonpanot :

Real Madrid : Casillas; Arbeloa – Pepe – Ramos – Marcelo; Khedira – Alonso – Lass; Di Maria, Ronaldo, Benzema

FC Barcelona : Valdez; Alves – Pique- Mascrerano- Abidal; Busquets – Iniesta – Xavi; Messi, Cesc, Villa

Veikkaussivut | Jukka