Real Madrid - Villarreal 26.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Onko Real Madrid tyly isäntä kauden suurimmalle flopille?

Real Madrid – Villarreal, Merkki yli 3,5 maalia, Kerroin 

Real Madrid – Villarreal, Merkki yli 4,5 maalia, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!Jalkapallon Espanjan La Ligan kierroksen huippuottelussa Real Madrid isännöi Villarrealia. Kyseessä on molemmille kauden yhdeksäs ottelu.

Real Madrid lähti kauteen tasan kaksi tavoitetta mielessään, ensinnäkin voittaa Espanjan liiga, ja toisekseen voittaa myöskin Mestareiden Liiga. Molemmat ovat edelleen täysin mahdollisia, ja kerrankin oikeastaan pitkästä aikaa myöskin Espanjan liigassa Real Madrid on pelannut hyvin, kun taas Villarreal on flopannut täysin. Real Madrid on pelannut oikeastaan muutamaa yksittäistä ottelua lukuunottamatta todella vakuuttavasti, ja vihdoinkin Jose Mourinho on alkanut tekemään myöskin tulosta, koska nyt varmasti oikeasti seurajohto olettaa, ja jopa vaatii Real Madridin pystyvän pitämään pahimman kilpakumppanin, FC Barcelonan takanaan.

Villarreal puolestaan on saalistanut kahdeksasta ensimmäisestä ottelusta yhden voiton, ja puolestaan tappioita tullut aika moninkertaisesti. Villarreal hävisi viime sunnuntaina surkean esityksen jälkeen Levantelle kotonaan 0-3 lukemin. Keltaisen sukellusveneen hyökkäyksessähän ilman muuta on todella paljon taitoa Giuseppe Rossin sekä Nilmarin johdolla, mutta molemmat ovat olleet suurimman osan kaudesta ulkona kuin lumiukot. Tätä vauhtia Villarreal tulee vaihtamaan päävalmentajansa hyvin äkkiä, koska alkukauden peliesitykset ovat olleet niin heikkoja, että alempaa keskikastia paremmalle sijoituksille Villarreal ei tule mitenkään selviytymään, vaikka oikeasti joukkueen materiaalilla pitäisi selviytyä jopa Mestareiden Liigan lohkovaiheeseen asti.

Villarreal osaa pelata erinomaista jalkapalloa, eikä tasoero joukkueiden välillä ole niin karmea, mitä sarjataulukosta voisi kuvitella. Real Madrid tulee ottelun voittamaan, mutta eiköhän Villarreal onnistu myöskin tekemään maalin, ellei jopa muutamankin.

Veikkaussivut | Tuomas