Sevilla - Getafe 5.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/05/2011
Jaa tämä...

Jatkaako Getafe surkeita vierasesityksiään?

Sevilla – Getafe, merkki 1, kerroin 

Sevilla – Getafe (+1), merkki 1, kerroin 

Unibetilta saat erinomaiset kertoimet vedonlyöntiin. Unibet onkin yksi suomalaisten eniten suosima pelisivusto. Unibetilta näet paljon otteluita suorina stream-lähetyksinä, kuten kaikki La Ligan ottelut. Live-vedonlyönti on Unibetilla markkinoiden paras! Uudet asiakkaat saavat 50 % lisää rahaa ensimmäisen talletuksen päälle! Talleta esim. 100 €, saat 50 € ekstraa Unibetilta. Katso alla olevasta videosta kuinka helposti saat Unibetin bonuksen tilillesi.

 

Jalkapallon Espanjan pääsarjan illan ainoassa ottelussa Sevilla saa vastaansa Getafen. Vastakkain ovat sarjataulukossa sijoilla kuusi oleva Sevilla sekä kymmenen sijaa alempana majaansa pitävä pikkuseura Getafe. Tasoero joukkueiden välillä on ilman muuta suuri, vaikka ei Sevillakaan ole Barcelonan tai Real Madridin materiaalin tasoa.

Sevilla tunnetaan kaudesta toiseen laadukkaana ja potentiaalisena joukkueena menestymään hyvin, mutta aivan liian usein joukkue sortuu turhiin pistemenetyksiin. Vähän aikaa sitten näytti, että tällä kaudella tilanne olisi muuttunut, mutta eipä lopulta sitten olekaan. Sevilla on voittanut kuudesta edellisestä ottelustaan vain yhden, aivan turhia pistemenetyksiä mm. kotitappio Granadalle 1-2 sekä maaliton tasapeli Racingin vieraana. Varsinkin tappio liiganousija Granadalle oli sellainen asia, jota seurajohto ei kauaa hyvällä tule katsomaan.

Getafe on ollut surkea vierasjoukkue sillä joukkueella ei ole kasassa vielä ensimmäistäkään vierasvoittoa. Getafe on kuudesta vieraspelistään saalistanut vain yhden tasapelin, kaikki muut ovat päättyneet joukkueen tappioon. Sevilla on ilman muuta selkeä suosikki koti,- sekä materiaalietunsa turvin.

Veikkaussivut | Tuomas