Valencia - Real Madrid 19.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 15/03/2018
Jaa tämä...

Yllättääkö Lepakkolauma kotonaan La Liga -jättiläisen?

Valencia (+1) – Real Madrid, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nyt saat 100 € ensitalletus bonuksen lisäksi 50 € riskittömän vedon NordicBetille! Tämä tarjous on voimassa vain Veikkassivujen kautta rekisteröityneille uusille pelaajille.
Siirry NordicBetin sivuille tästä.

 

nb

Jalkapallon Espanjan La Ligan illan sekä koko kierroksen todellisessa huippuottelussa Mestalla vastakkain ovat Valencia sekä vieraaksi saapuva Real Madrid.

Valencialle ottelu on huipputärkeä, sillä Valencia on liigassa kolmantena kahden suuren jälkeen neljä pistettä Realia perässä. Piste-erot ovat vielä pieniä, joten Valencia on varmasti tyytyväinen myös tasapeliin. Tappiolla ero kuitenkin suurenee jo 7 pisteeseen. Lepakkolaumalla on ollut valtavia taloudellisia ongelmia, mutta pelaajat ovat omanneet Emeryn pelitavan erinonomaisesti.

Real Madrid lähti maajoukkuetauolle todella isossa voittoputkessa. Ennen taukoa joukkue voitti kotonaan Jukka Raitalan Osasunan 7-1 lukemin. Madridissa on tunnetusti nimekkäitä hyökkääjiä ja Ronaldo sekä Higuain ovat olleet erinomaisessa vireessä. Ongelmat löytyvät tällä hetkellä kuitenkin keskikentältä! Khedira, Alonso sekä Lass eivät ole hyökkäyssuuntaan parhaimpia pelintekijöitä. Vielä kun kokoonpanosta ovat poissa Kaka, Coentrao sekä Di Maria, niin pelinrakentelusta tulee varmasti erittäin vaikeaa.

Valencia pelasi viikkoja sitten kotiottelun Barcelonaa vastaan ja Barcelona oli erittäin helisemässä Valencian agressiiviseen prässiin. Madridin keskikenttä ei ole hirveän tekninen, joten Real todennäköisesti joutuu räiskimään palloa ylös useaan otteeseen.

Odotettavissa on todella hieno ottelu, jossa myöskin maaleja on odotettavissa runsaasti!

Veikkaussivut | Tuomas