Zaragoza - FC Sevilla 27.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Onnistuuko Sevilla hakemaan vieraspisteet Zaragozasta?

Zaragoza – Sevilla, merkki 2, kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä!Jalkapallon Espanjan La Ligan illan viimeisessä ottelussa yhteen iskevät liigan heikoimpiin lukeutuva Real Zaragoza sekä ylemmän keskikastin FC Sevilla, vastakkain ovat siispä materiaaliltaan kaksi aivan eri tason joukkuetta.

Real Zaragoza kaudesta toiseen lähtee tavoittelemaan sarjapaikkansa säilyttämistä seuraavallekin kaudelle, ja tämän kauden osalta tavoitteen saavuttaminen tuntuisi olevan täysin realistinen. Kotijoukkue on sarjataulukossa alemmassa keskikastissa, mutta toisaalta piste-eroa viimeiseen sijaan on vain ja ainoastaan yksi piste, joten kaikki pisteet ovat kotijoukkueelle enemmän kuin tervetulleita, kuten ne ovat myöskin Sevillalle, joka tavoittelee paikkaa neljän joukossa, ja samalla pääsyä Mestareiden Liigaan.

Sevilla tunnetaan todella potentiaalisena joukkueena haastamaan jopa kahta suurta, Real Madridia sekä Barcelonaa, mutta valitettavasti liian usein etenkin viime kaudella Sevilla sortui pistemenetyksiin heikkoja joukkueita vastaan. Tälläkin kaudella Sevilla on onnistunut häviämään mm. kotonaan surkealle Granadalle 0-1 numeroin. Sevilla on kuitenkin tästä kaksikosta niin paljon parempi joukkue, että on todella vaikeaa kuvitella ottelusta muuta tulosta, kuin niukkaa vierasvoittoa.

Veikkaussivut | Tuomas