FC Barcelona - FC Sevilla 22.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Onnistuuko Sevilla tekemään kierroksen jättiyllätyksen?

Barcelona – Sevilla, Merkki 2, Kerroin
Barcelona – Sevilla (+2), Merkki 2, Kerroin

Jalkapallon Espanjan pääsarjan kierroksen huippuottelussa FC Barcelona saa vieraakseen FC Sevillan. Kyseessä on todella mielenkiintoinen ottelu, sillä Sevilla on sen tason joukkue, että vieraissakin Camp Noulla Sevillalta voidaan odotella tasaista ottelua. Barcelona on tietenkin ottelussa kuin ottelussa suosikki, mutta Sevillalla on kasassa erinomainen joukkue Frederic Kanouten johdolla ja vihdoinkin vaikuttaa siltä, että Sevilla on myöskin alkamassa pelaamaan omalla tasollaan.

Barcelona johtaa tällä hetkellä liigaa, mutta joukkue ei ole pelannutkaan niin vakuuttavasti ja ylivoimaisesti, kuin moni aluksi kuvitteli. Barcelona on voittanut viidesti, sekä kahdesti pelannut tasan.

Sevilla puolestaan on hienosti neljäntenä, mutta kuitenkin vain kaksi pistettä Barcelonan perässä. Sevilla on tehnyt vähän maaleja, vain kahdeksan osumaa, mutta toisaalta puolustus on ollut valkopaidoilla erinomaista. Sevilla on päästänyt vain neljä maalia ja esimerkiksi neljässä edellisessä ottelussa vain yksi päästetty maali! Vastustajina ovat olleet kaksi suurseuraakin, Atletico Madrid sekä Valencia. Sevillan kymmenestä edellisestä ottelusta ainoastaan yksi on päättynyt vierailijoiden tappioon, sillä neljästi Sevilla on onnistunut voittamaan ja loput pelattu tasan. Tappioita Sevilla on kokenut siispä todella vähän, eikä Barcelona tule todellakaan voittamaan Sevillaa helpolla, vaikka pelataankin Camp Noulla! Harva uskoo Sevillan yllätysmahdollisuuksiin – joita kuitenkin on!

Veikkaussivut | Tuomas