Valencia - Espanyol 3.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/03/2011
Jaa tämä...

Jatkaako Lepakkolauma Espanyolin jyrkkää alamäkeä?

Valencia – Espanyol, Merkki 1, Kerroin 

Jalkapallon Espanjan pääsarjaa, Mestalla yhteen iskevät ylemmän keskikastin Valencia sekä keskikastin Espanyol. Kyseessä on molemmille joukkueille kauden neljästoista ottelu.

Valencia lähti kauteen suurin odotuksin, vaikka joukkueella on ollut paljon ongelmia kentän ulkopuolella. Valencia joutui myymään muutaman tähtipelaajansa, mutta on saanut kuitenkin kasaan erittäin laadukaan joukkueen, suurimpina tähtenään ajoittain täysin ylivoimainen Roberto Soldado. Valencian ykköstykki viimeisteli mm. Real Madridiakin vastaan kaksi osumaa. Espanyol puolestaan on materiaaliltaan hyvää keskikastia.

Espanyol on tällä hetkellä toki liigassa hienosti yhdeksäntenä, mutta viime aikojen pelivire on ollut todella onneton. Espanyol on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden ottelun, eikä neljään edelliseen ainuttakaan. Espanyolin suurin ongelma on ollut maalinteko. Sinivalkoiset ovat onnistuneet maalinteossa säälittävät kymmenen kertaa, ainoastaan muutama joukkue liigan häntpäässä on viimeistellyt vähemmän maaleja. 

Valencia on todella hienossa vireessä. Lepakkolauma on voittanut neljä ottelua viidestä edellisestään, ainoa tappio tuli muutama viikko sitten kotona Real Madridille 2-3 numeroin. Valencia pelasi ilman muuta hyvän ottelun ja selkeän tuomarivirheen takia rankkari jäi lopussa saamatta. Roberto Soldado on onnistunut maalinteossa kahdeksan kertaa, joka on ehdottomasti hieno suoritus, Soldado on ollut ylivoimaisesti Valencian paras maalintekijä. Edelleen toki kotijoukkueelta on muutama pelaaja sivussa, lähinnä Ever Banegan sekä Sergio Canalesin poissaolot ovat takaiskuja Unai Emeryn poppoolle, mutta jokatapauksessa Valenciaa voidaan pitää kotonaan selkeänä ennakkosuosikkina.

Veikkaussivut | Tuomas