PSG - Lyon 2.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/01/2011
Jaa tämä...

Ranskan liigan kärkimatsi.

PSG – Lyon, Merkki 1, Kerroin 

PSG:llä on kasassa liigan laadukkain materiaali. Lyon tulee hieman jäljessä, ja on sen kovimpia haastajia. Molemmat ovat olleet hyvässä kunnossa. PSG hävisi torstaina Bilbaolle Eurooppa liigan lohko-ottelussa maalein 2-0. Tuohon ei kannata kuitenkaan kiinnittää huomiota, sillä PSG lepuutti Gameiroa ja Meneziä ja muutenkin katseet olivat jo osittain tässä tärkeässä liigapelissä.

Lyon ei ole vieraissa parhaimmillaan, viimeksi se taipui Caenille maalein 1-0. PSG voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen Pariisissa 1-0 lukemin, nyt se pelaa vielä vahvemmalla rosterilla joten mahdollisuudet kahdenkin maalin voittoon ovat olemassa.

PSG:llä on yksi paha poissaolo, kun Sakho on sivussa. Lyon lähtee otteluun ilman Lopezia, Gourcuffia ja Crisiä. PSG on suosikki koti- ja pienen materiaaliedun, ja Lyonin poissaolojen johdosta. PSG:n hyökkäys on paljon laajempi kuin Lyonin, vieraiden puolelta ainoastaan Gomis pystyy huippuratkaisuihin, kotijoukkueelta löytyy Pastore, Menez, Gameiro, Erding ja Nene. Kotivoitto on syytä ottaa lapulle.

Veikkaussivut | JJ