Wales - Costa Rica 29.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Gary Speedin muisto-ottelu Cardiff City Stadiumilla.

Wales – Costa Rica, Merkki 1, Kerroin

Bwin

  • Todella monipuolinen pelivalikoima
  • Hyvät kertoimet NHL-kohteisiin
  • Joka vedosta saat pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta

Siirry Bwinin sivuille tästä >>>

 

Jalkapallon maaottelu. Walesin ja Costa Rican välinen ottelu ei kuitenkaan ole mikään tavallinen maaottelu, sillä kyseessä on Walesin päävalmentajan Gary Speedin muisto-ottelu. Speed menehtyi 27.11.2011.

Wales aloitti muutama vuosi takaperin nuorennusleikkauksen, ja tulosta lienee tulossa lähivuosina. Viime vuoden loppusyksy sujui joukkueelta onnistuneesti, sillä viidestä ottelusta kertyi neljä voittoa ja ainoa tappion tuli ”isoveli” Englannille. Wales on kohonnut FIFA-rankingissa kelpo sijalle, sillä sijoitus on tällä hetkellä 42, kun esimerkiksi viime vuoden elokuussa se oli 117. ”Eteenpäin on menty.”

Walesin joukkue :

Maalivahdit : Wayne Hennessey (Wolverhampton), Boaz Myhill (WBA), Lewis Price (Crystal Palace)
Puolustajat : James Collins (Aston Villa), Sam Ricketts (Bolton), Darcy Blake (Cardiff), Danny Gabbidon (QPR), Chris Gunter (Nottingham), Adam Matthews (Celtic), Neil Taylor, Ashley Williams (Swansea)
Keskikenttä : Gareth Bale (Tottenham), Joe Ledley (Celtic), Jack Collison (West Ham), David Vaughan (Sunderland), Joe Allen (Swansea), Andrew Crofts (Norwich), David Edwards (Wolverhampton), Hal Robson-Kanu (Reading),
Hyökkäys : Craig Bellamy (Liverpool), Robert Earnshaw (Cardiff), Steve Morison (Norwich), Sam Vokes (Wolverhampton)

Costa Rica on koonnut Walesiin ”kokeilunipun”, eivätkä kaikki maan parhaat pelaajat ole läheskään mukana. Costa Rican menestys on ollut laihaa viime vuosina ja maa onkin valahtanut FIFA-rankingissa jo sijalle 63 ja alamäki näyttää jatkuvan.

Wales on varmasti motivoitunut ja hakee voittoa Gary Speedin muistolle. Speed oli todella suosittu pelaajien keskuudessa ja varsinkin Graig Bellamylle Speedin menehtyminen oli kova paikka. Uusi koutsi Chris Coleman avannee maajoukkuepäävalmentajauransa voitolla.

Veikkaussivut