Manchester United - Arsenal 28.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Järjestääkö Arsenal yllätyksen Old Traffordin kotiyleisölle?

Manchester United – Arsenal, Merkki 2, Kerroin 
Manchester United – Arsenal (+1)Merkki 2, Kerroin 
Manchester United – Arsenal, Yli 2,5 maalia, Kerroin 

Jalkapallon Valioliigan todellisessa huippuottelussa yhteen iskevät viime kauden mestari ja tämänkin kauden suurin mestariehdokas Manchester United, sekä pienenä kriisiseurana tällä hetkellä oleva Arsenal FC. Kyseessä on molemmille kauden kolmas ottelu. Manchester United on tälläkin kaudella se suurin mestariehdokas. Arsenal puolestaan on heikentnyt viime kaudesta, mutta on tälläkin kaudella tottakai yksi suurimmista kärjen haastajista. Arsenal menetti Cesc Fabregasin ja Samir Nasrin muualle, jotka tietenkin ovat suuria menetyksiä vierailijoille, mutta siltikin joukkueella on kasassa huippulaadukas ryhmä Theo Walcottin, sekä Robin Van Persien johdolla.

Manchester United on aloittanut kauden kahden hienolla ja vakuuttavalla voitolla. Ensin kaatui West Bromwich Albion vieraissa 1-2 numeroin, sekä sen jälkeen puolestaan Tottenham kaatui kotona 3-0 murskalukemin. Man United on pelannut todella hyvän alkukauden ilman mitään sen suurempia ongelmia. Old Traffordin kotiyleisön suurin suosikki on tehnyt kahdessa ottelussa viisi maalia ; Wayne Rooney on viimeistellyt kaksi osumaa.

Puolestaan Arsenal aloitti kautensa ensin maalittomalla tasapelillä Newcastlea vastaan. Tottakai Arsenal pelasi hyvän ottelun, mutta ottelu päättyi vieraiden osalta karmeaan tilanteeseen, jossa Gervinho otti aivan naurettavan typerän punaisen kortin. Arsenal seuraavaksi toisessa ottelussa hävisi puolestaan sitten kotonaan Liverpoolille 0-2 numeroin ; puolustus oli kylläkin melkoisen pihalla.

Manchester United on perustasoltaan Arsenalia laadukkaampi, mutta tottakai tässä on kyse selkeästä ylikertoimesta. Arsenal kuuluu Valioliigan suurimpiin seuroihin kuitenkin, vaikka onkin menettänyt muutaman tähtipelaajansa. Arsenal on täysin yllätysvalmis joukkue.

Veikkaussivut | Tuomas