APOEL - Lyon 7.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/07/2012
Jaa tämä...

Lyon joutuu keskiviikkona Nikosian noidankattilaan.

APOEL – Lyon, alle 2,5 maalia, Kerroin

 

NORDICBETILLE 110% ENSITALLETUSBONUS

Siirry Nordicbetin sivuille TÄSTÄ >>> 

Jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierin toinen osaottelu, Kypros, Nikosia. APOEL saa vieraakseen ranskalaisseura Lyonin, joka otti ”tukevan” kiinnityksen jatkopaikkaan Stade de Gerlandilla ottamalla 1-0 kotivoiton.

APOEL lähti Ranskaan puolustamaan, eikä taktiikka tule suuremmin vaihtumaan tähän otteluun. Hyökättävä on toki enemmän, mutta mitään riskejä isännät eivät keskiviikkona tule ottamaan. Yksikin vierasmaali Lyonille, niin APOELin urakka alkaisi tuntumaan mahdottomalta, sillä kolmen maalin tekeminen ei varmasti ole piskuiselle seuralle helppoa.

Lyonilla on hyvät asetelmat jatkopaikan suhteen, lisäksi se on joukkueista materiaaliltaan huomattavasti parempi. Lyon pelaa varmasti omaa peliään, mutta puolustaa todella tarkasti. Kyproksen noidankattilassa jos APOEL saa hengen päälle, niin ranskalaisseura voi joutua vaikeuksiin. Tämä on vierailla varmasti tiedossa.

Ranskassa APOELilla ei ollut mitään jakoja, josta kertovat mm. laukaukset, jotka menivät Lyonille 15-1. Fanaattisen kotiyleisön edessä joukkue pystyy varmasti venymään, mutta maaleilla ei GSP Stadiumilla mässäillä.

Veikkaussivut