AC Milan - Arsenal 15.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Tykkimiehet San Sirolle illan huippuottelussa.

AC Milan – Arsenal, Merkki X2, Kerroin

 

UNIBET – PELAAJILTA, PELAAJILLE

  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti
  • 50% ensitalletusbonus 100 € saakka
  • Unibet-tv näyttää huippuottelut suorina lähetyksinä

Siirry Unibetin sivuille TÄSTÄ >>>

 

Jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälieriä. Ennakkoon kenties mielenkiintoisin ottelupari käynnistyy keskiviikkoiltana San Sirolla, kun Milan saa vieraakseen Arsenalin.

AC Milan on pelannut viime viikot kovalla ottelutahdilla, sillä Serie A-otteluiden lisäksi joukkue on tahkonnut viime aikoina Italian Cupia. Ykkösmiehiä ei ole säästelty, joten nähtäväksi jää, milloin jalka alkaa painamaan. Viikonloppuna Milan palasi voittojen teille, kolmen voitottoman ottelun putken jälkeen.

Rossoneria vaivaavat edelleen poissaolot, vaikkakin Christian Abbiati, Alessandro Nesta, Pato ja Kevin-Prince Boateng ovat tekemässä paluuta kokoonpanoon. Varmuudella sivussa ovat edelleen, Alberto Aquilani, Alexander Merkel, Rodney Strasser, Mathieu Flamini, Antonio Cassano ja Gennaro Gattuso. Mario Yepes on palannut harjoituksiin mutta kentällä miestä tuskin nähdään.

Arsenal matkusta Italiaan nousukunnossa, sillä tykkimiehet ovat neljästä edellisestä ottelustaan voittaneet kolme, eikä tappioita ole tilille karttunut. Arsenal koki myös ikävän takaiskun viikonlopun voitto-ottelussa, kun toppari Per Mertesacker loukkaantui. Arsene Wengerin mukaan hänen paikkansa olisi ottamassa Johan Djourou. Tämän lisäksi Arsenalilta ovat sivussa koko kauden sivussa olleet Jack Wilshere ja Abou Diaby sekä Andre Santos.

Luvassa on varmasti todella tiukka kamppailu, eikä Milan varmasti edes kotikentällään lähde yltiöpäiseen hyökkäämiseen, sillä Arsenalin vierasmaali olisi kotijoukkueelle ikävä takaisku. Tasaista.

Veikkaussivut