AC Milan - FC Barcelona 23.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

AC Milan ja Barcelona kamppailevat lohkovoitosta!

AC Milan – FC Barcelona, Merkki yli 2,5 Maalia, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä!



 

Milanossa ratkotaan keskiviikkona mitä todennäköisimmin H-lohkon voitto. FC Barcelona johtaa lohkoa kahden pisteen erolla illan istänäjoukkue AC Milaniin. Barcelonalle riittää lohkovoittoon hyvin suurella todennäköisyydellä tasapeli, sillä katalaanit kohtaavat viimeisessä lohkovaiheen ottelussa kotikentällään umpisurkean BATE Borisovin.

Kotijoukkueella on siis käytännössä pakkovoitto, mikä lohkovoitto kiinnostaa. Se, millä taktiikalla Milan lähtee otteluun, on hyvinkin mielenkiintoista. Jos joukkue lähtee voittoa hakemaan jopa riskillä, niin Barca rokottaa auttamatta vastahyökkäyksillä. Toinen taktiikka on kuuluisa ”bussitaktiikka”, jolla Milan haki pisteen Camp Noulta joukkueiden aikaisemmassa kohtaamisessa. Samaa voi olla luvassa myös keskiviikkona, tarkkaa puolustamista ja vastaiskuja.

FC Barcelona on muutamasta pienoisesta kömmähdyksestä huolimatta kovassa tikissä. Tällaisiin otteluihin joukkue syttyy ja Blaugrana lähtee varmasti voitto mielessä Italiaan.

Milanilla on kokoonpanon puolesta pullat paremmin uunissa kuin edellisessä joukkueiden kohtaamisessa, mutta materiaalilta italiaanot ovat silti vieraitaan jäljessä. Vaikka panoksena onkin lohkovoitto, voi olla, että Milanossa mässäillään maaleilla. Lohkovaiheen aikaisempi kohtaaminen päättyi siis kataloniassa 2-2.

Veikkaussivut | Jukka