AC Milan - FC Barcelona 28.3

 • Veikkaussivujen toimitus
 • webpalcon
 • 27/04/2018
Jaa tämä...

Milanossa todellinen herkkupala.

AC Milan – FC Barcelona, Merkki 2, Kerroin


BETSSON – VASTUULLISIN PELIYHTIÖ

 • Betsson on valittiin vuoden parhaimmaksi vedonlyöntitoimistoksi
 • 100% ensitalletusbonus 100 € saakka
 • Live-vedonlyönnissä kohdetarjonta todella laaja
 • Siirry Betssonin sivuille TÄSTÄ >>>

   

  Jalkapallon Mestarien liigan puolivälierin huippuottelupari on ilman muuta AC Milanin ja FC Barcelonan välinen taisto. Joukkueet kohtasivat jo alkulohkossa, jolloin Camp Noulla tasattiin pisteen tasatuloksella 2-2, kun taas Milanossa Barca haki 3-2 vierasvoiton.

  FC Barcelona on saanut pienen kangertelun jälkeen pelinsä kuntoon, ja on vielä sittenkin mukana La Ligan mestaruustaistelussa Real Madridin kanssa. Barca on tällä hetkellä yhdeksän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Blaugranalta uupuu tänään kokoonpanosta Adriano, Eric Abidal sekä David Villa.

  AC Milan on paininut koko kauden lukuisten loukkaantumisten kanssa, mutta saapa nähdä onnistuuko joukkue venymään maailman parhaaksi tituleerattua Barcelonaa vastaan. Keskikentältä uupuu tärkeä Mark van Bommel, joka on pelikiellossa. Loukkaantuneina puolestaan ovat Thiago Silva, Ignazio Abate, Mathieu Flamini, Alexander Merkel, Rodney Strasser, Filippo Inzaghi, Antonio Cassano sekä Pato. Rossonerin kokoonpanoon tekevät paluun Alessandro Nesta, Urby Emanuelson, Robinho ja Maxi Lopez, mutta miesten pelikunto on vielä arvoitus.

  Barcelona tulee pitämään palloa ja sahaamaan Milanin puolustusta auki, kun taas Milanin mahdollisuudet piilevät vastahyökkäyksissä. Barca on tällä hetkellä todella vaarallinen, eikä Milanin poissaolot helpota yhtään isäntien urakkaa.

  Veikkaussivut