Arsenal - Dortmund 23.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Dortmundilla lähes pakkovoiton paikka Emirates Stadiumilla.

Arsenal – Dortmund, Merkki X, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

F-lohkon kärkijoukkueet Arsenal ja Dortmund iskevät yhteen elintärkeässä kamppailussa. Mikäli Marseille kaataa Olympiakoksen kotonaan, on Dortmundilla silloin pakkovoiton paikka. Ottelu on myös Arsenalille huipputärkeä nimittäin voitolla Arsenal varmistaisi jatkopaikan. Tasapelillä ratkaisu siirtyisi viimeiselle pelikierrokselle. Ottelussa lähdetään varmasti erittäin varovasti liikkeelle. Edellinen kohtaaminen päättyi Saksassa 1-1.

Molemmat joukkueet ovat parantaneet peliään heikon alkukauden jälkeen; Arsenal liitää Valioliigassa viiden ottelun voittoputkessa ja Mestarien liigassakin meno on ollut voitokasta, eikä se ole vielä tappiota kokenut. Tykkimiehet eivät ole päästäneet maalia yli kahteen otteluun.

Dortmund on todella kovassa kunnossa! Bundesliigassa se kuroi Bayernin sarjajohtoa kaatamalla sen vieraissa 0-1. Tappiota se ei ole kokenut yli kuukauteen omassa liigassaan, Mestarien liigassa meno on ollut kuitenkin tuskaista. Maalinteon kanssa on suuria vaikeuksia, ainoastaan kolme tehtyä maalia neljässä pelissä.

Joukkueet ovat tasavahvat, ja kun panokset ovat kovat ja edellinenkin kohtaaminen päättyi tasan, lähdetään tasapelistä liikkeelle. Ottelussa maalit ovat todella tiukassa.

Veikkaussivut | JJ

Arsenal – Dortmund ensimmäisen osaottelun maalit