BATE Borisov - AC Milan 1.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/01/2011
Jaa tämä...

Naulaako Milan viimeisen naulan BATEn arkkuun?

BATE Borisov – AC Milan, Merkki 2, Kerroin 

BATE Borisov (+1) – AC Milan, Merkki 2, Kerroin 

Expekt on todella helppokäyttöinen vedonlyöntiyhtiö, jolla on kilpailukykyiset kertoimet. Expekt on selkeästi panostanut yksinkertaisuuteen ja on myös onnistunut siinä hyvin. Jos tykkäät tehdä vetoja helppokäyttöisellä sivustolla – suosittelemme Expektiä. Uutena asiakkaana saat myös todella hyvän 50 €:n riskittömän vedon Expektille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Expekt palauttaa panoksesi (max. 50 €)!

Jalkapallon Mestareiden Liigaa, päivän ensimmäisessä ottelussa BATE Borisov saa kotiinsa vieraita Italiasta, kun saapasmaan suuriin lukeutuva AC Milan tulee kyläilemään. Tilanne kolmen kierroksen jälkeen on sellainen, että aivan odotetusti AC Milan sekä FC Barcelona johtavat lohkoa, kun taas aivan samalla tavalla osattiin odotella BATE Borisovin sekä Viktoria Plzenin taistelevan kolmannesta paikasta, jolla pääsisi sitten mukaan Eurooppa Liigaan.

BATE Borisov onkin saalistanut kolmesta pelaamastaan ottelustaan vain yhden tasapelipisteen, joukkueen puolustus on ollut todella surkea, peräti kahdeksan päästettyä maalia! BATEn materiaalilla pelaaminen koko kilpailussa on jo valmiiksi iso yllätys, joten kaikki kilpailussa saavutettava on vain pelkkää suurta plussaa sekä ennen kaikkea kokemusta pelaajille jatkoa ajatellen.

Milan lähtee Valko-Venäjän vierailulleen melkoisen hyvistä lähtökohdista, sillä kuudesta edellisestä ottelustaan joukkue on voittanut peräti viisi. Viime kierroksella joukkue onnistui voittamaan värikkäässä ottelussa Roman 2-3 numeroin, vaikka lopussa näyttikin siltä, että Roma olisi noussut jopa 1-3 tilanteesta tasoihin asti, mutta lopulta kuitenkin valkopaitojen puolustus piti sen verran hyvin, että pisteet lähtivät muuten pahasti alisuorittaneen Milanolaisryhmän matkaan.

Milan on materiaaliltaan karmeasti BATEa laadukkaampi, joten kyllähän vieraissakin Milan on ennakkosuosikki.

Veikkaussivut | Tuomas