Bayern München - FC Basel 13.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/12/2012
Jaa tämä...

Bayern tappiotilanteesta Allianz Areenalle.

Bayern München-1.5 – FC Basel, Merkki 1, Kerroin (Paras kerroin)

 

NORDICBET – 100 € PELIRAHAA UUSILLE ASIAKKAILLE

Siirry Nordicbetin sivuille TÄSTÄ >>> 

Jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierin 2. osaottelu. Basel nappasi kotikentällään Sveitsissä 1-0 kotivoiton, joten hyvistä asetelmista pääsevät vieraat illan otteluun.

1-0 kotivoitto oli Baselille loistosuoritus, sillä München jäi ilman vierasmaalia ja joutunee takaa-ajajan rooliin kotikentällään. Basel lähtee otteluun varmasti puolustusvoittoisella taktiikalla, sillä Bayern tulee päälle kuin se kuuluisa yleinen syyttäjä. Baselin mahdollisuudet yllätykseen piilevät onnistuneessa puolustuspelaamisessa sekä vaarallisissa vastahyökkäyksissä.

Bayern lähtee otteluun allaan vakuuttava 7-1-kotivoitto Hoffenheimista. Tämä antaa osviittaa siitä, mitä tuleman pitää tiistaina Allianz Areenalla. Bayern on ollut kivenkova kotijoukkue, sillä se on voittanut 17 edellisestä kotiottelustaan 16 maalieron näyttäessä lukemaa 59-6! München päässee vieläpä parhaallaan otteluun, sillä sivussa on ainoastaan jo kaksi kuukautta sivussa ollut toppari Daniel Van Buyten.

Isännät tulevat vyörymään 90 minuuttia vieraiden päätyyn, ja vain ihme voi pelastaa Baselin takaiskuilta. Jos ja kun Bayern menee johtoon, voi Baselin paletti musertua lopullisesti.

Veikkaussivut