Chelsea - FC Barcelona 18.4

 • Veikkaussivujen toimitus
 • webpalcon
 • 15/03/2018
Jaa tämä...

Chelsea joutuu kovaan kyytiin kotikentällään.

Chelsea – FC Barcelona, Merkki 2, Kerroin


BETSSON – VASTUULLISIN PELIYHTIÖ

 • Betsson on valittiin vuoden parhaimmaksi vedonlyöntitoimistoksi
 • 100% ensitalletusbonus 100 € saakka
 • Live-vedonlyönnissä kohdetarjonta todella laaja
 • Siirry Betssonin sivuille TÄSTÄ >>>

   

  Jalkapallon Mestarien liigan välierä, ensimmäinen osaottelu Chelsean kotiluolassa Stamford Bridgellä. Vieraaksi saapuu hallitseva ”Euroopan valtias”, maailman parhaaksi tituleerattu FC Barcelona.

  Chelsea lähtee kotikentällään otteluun hyvistä lähtökohdista, itseluottamus on nousussa. Sunnuntaina joukkue voitti FA cupin välierässä Tottenhamin peräti 5-1. Mestarien liigassa tällä kaudella Chelsea on voittanut kaikki kotiottelunsa. Chelsea on pelannut seitsemän ottelua tappiotta, joka kertoo omaa kieltään. Tosin peliesitykset eivät välttämättä ole olleet yhtä vakuuttavia mitä tulokset antavat ymmärtää. Toppari David Luiz on ottelusta sivussa.

  FC Barcelona ”haistaa jo veren” omassa liigassaan, kun Real Madrid on vain neljän pisteen päässä. Viikonloppuna joukkueella on mahdollisuus kaventaa tuo ero pisteeseen, kun joukkueet kohtaavat El Clasicossa. Nyt katalaanien on kuitenkin käännettävä katseet tähän otteluun.

  Barca lähtee otteluun vieraskentästä huolimatta selkeänä ennakkosuosikkina, sen verran vakuuttavaa on joukkueen tahti Euroopan kentillä ollut. Tällä kaudella isäntien puolustus on ollut todella hatara, jota Blaugrana tulee sahaamaan koko keskiviikkoillan, Lionel Messin johdolla. Vierailta uupuu ainoastaan pitkäaikaispotilas David Villa, sekä Seydou Keita.

  Chelsea joutuu Stamford Bridgellä melkoiseen pyöritykseen. Chelsean täytyy onnistua pelaamaan kauden paras ottelunsa, mikäli se aikoo taistella voitosta ja ylipäätään jatkopaikasta. Välttämättä sekään ei riitä.

  Veikkaussivut