Chelsea - Valencia 6.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/06/2011
Jaa tämä...

Elintärkeä ottelu molemmille.

Chelsea – Valencia, Merkki molemmat joukkueet tekevät maalin, Kerroin 

Itsenäisyyspäivän kunniaksi 25 € riskitön veto NordicBetiltä!

1. NordicBet tuplaa ensimmäisen talletuksesi (max. 100 €)

2. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, saat rahasi takaisin (max. 25 €)

3. Saat Veikkaussivujen näyttävän T-paidan varustettuna hienolla logollamme.

Kannattaa tehdä vähintään 25 € talletus sillä jos vetosi menee väärin saat 25 € takaisin! Tarjous on voimassa vain Veikkaussivujen kautta itsenäisyyspäivään saakka (tarjous loppuu tiistaina 6.12 klo 23.59). Saadaksesi bonuksen käytä alla olevaa linkkiä ja syötä bonuskoodi joulu25 joko rekisteröitymisen tai talletuksen yhteydessä.
Siirry tästä NordicBetin sivuille! 

Ottelussa on kyseessä Mestarien liigan jatkopaikka, kuten myös todennäköisesti Villas-Boasin työpaikka. Chelsealle riittää ottelusta voitto, sekä 0-0 tasapeli. Valencian on siis pakko tehdä vähintään yksi maali.

Villas-Boas saattaa jättää David Luizin avauskokoonpanon ulkopuolelle, ottaen huomioon hänen epävarmat otteensa. Viime viikonloppuna hän vältti varman punaisen vaikka rikkoi alimpana pelaajana 5 pelatun minuutin jälkeen. Ivanovic saattaa siirtyä Luizin tilalle keskelle ja Bosingwa laitapakiksi. Bosinwankin puolustuspelaaminen on aina hieman epävarmaa, joten tilanne ei ole paras mahdollinen ennen elintärkeää ottelua.

Valencia lepuutti viime ottelussaan Jonasia, Feghoulia ja Soldadoa, mikä oli varmasti tarpeen sillä ottelutahti on ollut kova. Victor Ruiz jatkaa todennäköisesti loukkaantuneena, jote Anger Dealbert ottää hänen paikkansa. Soldado on ollut viime otteluissa huikeassa vireessä.

Chelsea ei todennäköisesti jatka kahden ottelun nollapeliään, ottaen huomioon kuinka huonosti joukkue on tällä kaudella puolustanut ja kuinka kovassa vireessä Soldado on.

Ottelun ensimmäinen puoliaika kertoo paljon miten ottelussa edetään. Ottelussa lähdetään todennäköisesti erittäin varovaisesti liikkeelle, sillä Chelsean ei tarvitse alussa lähteä liian riskillä hyökkäämään. Kun jompikumpi joukkueista tekee ottelussa maalin, niin pallonhallinta siirtyy todennäköisesti täysin sille joukkueelle, joka maalin päästi.

Erittäin tasainen ottelu tiedossa, jossa molemmat joukkueet todennäköisesti heiluttavat verkkoa.

Veikkaussivut