Dortmund - Marseille 6.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/06/2011
Jaa tämä...

Dormund lähtee hakemaan murskavoittoa.

Dortmund – Marseille, Merkki 1, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Tiesitkö, että Betsson on myös supernopea rahojen kotiutuksessa? Betsson lisäksi tuplaa ensimmäisen talletuksesi! Jos talletat esim. 50 € saat toisen 50 € Betssonilta ja saldosi on 100 €! Katso alla olevasta videosta kuinka helposti saat bonuksen tilillesi.

 

Dortmundin on voitettava ottelu 4 maalilla päästäkeen lohkosta jatkoon. Marseille on päästänyt vain 2 maalia tämän kauden Mestarien liigassa.

Dormund pakotetaan ainakin yhdeen vaihtoon viime viikonlopun ottelusta, sillä Schmelzer on poissa pelikiellon vuoksi. Hänet korvaat todennäköisesti Lowe. Kehlin ja Leitnerin pelaaminen on kysymysmerkki, sillä molemmat ovat ovat hieman loukkaantuneita. Bender ja Subotic ovat poissa loukkaantumisen vuoksi.

Marseillella Remyn ja Gignacin loukkaantumiset tarkoittavat sitä, että Jordan Ayew jatkaa kärjessä. Mathieu Valbuena on palaamassa avauskokoonpanoon ja Rod Fanni jatkaa loukkaantuneena.

Dormund lähtee suosikkina otteluun, mutta 4 maalin voittoa se ei todennäköisesti tule saamaan. Joukkue on ollut hienossa vireessä viime aikoina, kun taas Marseille on voittanut vain 3 peliä vieraissa tällä kaudessa. Kotivoitto on erittäin lähellä.

Veikkaussivut