FC Basel - Manchester United 7.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/07/2011
Jaa tämä...

Basel ja Manchester United taistelevat jatkoon pääsystä.

FC Basel – Manchester United, merkki 2, kerroin 

Unibetilta saat erinomaiset kertoimet vedonlyöntiin. Unibet onkin yksi suomalaisten eniten suosima pelisivusto. Unibetilta näet paljon otteluita suorina stream-lähetyksinä, kuten kaikki La Ligan ottelut. Live-vedonlyönti on Unibetilla markkinoiden paras! Uudet asiakkaat saavat 50 % lisää rahaa ensimmäisen talletuksen päälle! Talleta esim. 100 €, saat 50 € ekstraa Unibetilta. Katso alla olevasta videosta kuinka helposti saat Unibetin bonuksen tilillesi.

Jalkapallon Mestareiden Liigaa, lohkoa C. Tilanne lohkossa on todella mielenkiintoinen. Illan otteluparit ovat FC Basel – Manchester United sekä samaan aikaan käytävä kamppailu Benfican sekä Otelul Galatin välillä. Panokset molemmissa otteluissa ovat todella suuret. Benfica tulee todennäköisesti voittamaan oman ottelunsa Otelul Galatia vastaan, joten portugalilaispoppoo saattaa todennäköisesti voittaa lohkon.

Toisesta jatkoonmenijästä käydäänkin sitten todella mielenkiintoinen kamppailu Baselin sekä Manchester Unitedin välillä. Basel on kerännyt pelaamistaan otteluistaan kaksi voittoa, kaksi tasapeliä sekä tappion. Manchester United on joutunut tyytymään kahden voittonsa lisäksi peräti kolme kertaa tasapeliin. United ei ole todellakaan vakuuttanut tämän kauden Mestareiden Liigassa, mutta toisaalta mikäli nyt joukkue menee jatkoon, niin asia voidaan unohtaa täysin, sillä jatkopelit ovat ihan oma maailmansa.

FC Basel tarvitsee ottelusta siis voiton. Mikään muu tulos kotijoukkueelle ei kelpaa. Baselilla on ottelussa aivan karmeat paineet voittaa. Virheisiin ei ole ottelussa varaa, sillä ManU niistä useasti rankaisee. ManUlle riittää ottelusta tasapelikin jatkopaikkaan, mutta joukkueen ei kannata lähteä peruuttelemaan, sillä se useasti kostautuu.

Manchester United on ollut kaikesta huolimatta erinomainen vierasjoukkue. ManUn kuuden edellisen vierasottelun saldona on viisi voittoa sekä yksi tasapeli, ja sekin tuli Liverpoolin vieraana. United ei ole päästänyt viiteen vierasotteluun maaliakaan. Puolustus on ollut vieraissa ManUlla aivan erinomaisessa kunnossa.

ManU:n kokemus tiukoista paikoista ja huippuyksilöt Wayne Rooneyn johdolla ratkaisevat ottelun ManUn hyväksi.

Veikkaussivut | Tuomas