Inter - Marseille 13.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/12/2012
Jaa tämä...

Inter tiukan paikan edessä Giuseppe Meazzalla.

Inter – Marseille, alle 2,5 maalia, Kerroin (Paras kerroin)

 

NORDICBET – 100 € PELIRAHAA UUSILLE ASIAKKAILLE

Siirry Nordicbetin sivuille TÄSTÄ >>> 

Jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierin 2. osaottelu. Marseille matkaa Italiaan 1-0 kotivoitto allaan, joten tarkkana pitää Interin puolustuksen olla tiistaina.

Inter katkaisi vihdoin ja viimein synkän putkensa viime viikolla, kun joukkue onnistui kampeamaan Chievon nurin viime hetkien osumilla. Tämä ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että sinimustat ovat olleet todella heikkoja kahden edellisen kuukauden aikana. Maalinteko on tökkinyt ja voittaminen on ollut ylivoimaisen vaikeaa. Voitto on kuitenkin alla, joten aivan alamaissa ei Claudio Ranierin miehistön tarvitse otteluun lähteä.

Maalinteko on tökkinyt myös vierailla. Ranskalaisten viimeisin maali on joukkueiden edellisestä kohtaamisesta, sillä Marseille on pelannut nyt neljä ottelua peräjälkeen ilman maalia, joka tarkoittaa reilut 360 minuuttia ilman täysosumia.

Vaikeaa on ollut siis molemmilla maalinteko, eikä maaliodotusarvoa ainakaan nostata ottelun lähtökohdat. Tasainen ja vähämaalinen ottelu luvassa, jossa kumpainenkaan ei ota minkäänlaista riskiä. Paitsi, jos ottelu etenee 0-0 numeroissa pidemmän aikaa, joutuu ”Nerazzurri” hakemaan rohkeasti maalia.

Veikkaussivut