Lille - Inter Milan 18.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Lille saa vieraakseen Interin.

Lille – Inter Milan, merkki 2, kerroin 

Lille (+1) – Inter Milan, merkki 2, kerroin 

 

Jalkapallon Mestareiden Liigaa, lohko B. Erittäin tärkeässä ottelussa Ranskan parhaimpiin lukeutuva Lille saa vieraakseen Inter Milanin, Italian Serie A:n toisen ”jättiläisistä”.

Kyseistä lohkoa johtaa todella yllättäen lohkon selkeästi heikoin joukkue, Turkkilainen Trabzonspor, Joukkueella on kasassa kahdesta ottelusta mukavat neljät pistettä. Inter on tällä hetkellä lohkossa toisena, ja Lille vasta kolmantena. Tilannehan on kuitenkin se, että Inter on tässä lohkossa selkeä voittajaehdokas numero yksi, koska ilman muuta sinimustien materiaali on aivan eri luokkaa, kuin esimerkiksi Lillen.

Kotijoukkue on pelannut kilpailussa tähän mennessä kaksi tasapeliä, niin Trabzonsporia vastaan vieraissa, kuin myöskin CSKA Moskovaa vastaan. Molempia otteluita ranskalaispoppoo johti kylläkin, mutta niin vain vastustaja nousi aina tasoihin asti. Inter puolestaan on pelannut Italian liigassa surkean alkukauden, ilonaiheet ovat olleet vähissä. Joukkue on ehtinyt jo erottaa valmentajansa. Aluksi näytti, että tulokset olisivat heti parantuneet, mutta kyllä sekin väite oli lopulta aika metsässä. Interin peliesitykset eivät ole missään vaiheessa vakuuttaneet, mutta kuitenkin tälläisellä kertoimella Lilleä vastaan ilman muuta Inter kuuluu lapulle mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas