Lyon - APOEL 14.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Lyon selkeänä suosikkina Stade de Gerlandille.

Lyon – APOEL, Merkki 1, Kerroin

Veikkaussivut tarjoaa 20 euron riskittömän vedon 14.2 pelattavaan Leverkusen – Barcelona otteluun.Lue tästä miten saat riskittömän vedon!

 

Jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälieriä. Ranskalainen Lyon saa vieraakseen syksyn yllättäjän, APOEL Nikosian.

APOEL teki todellisen jättiyllätyksen lohkovaiheessa kun kyproslaisjoukkue voitti G-lohkon. Vaikkei lohko kovin mahdollinen ollutkaan, ei saavutusta voi suinkaan yhtään vähätellä. On kuitenkin muistettava lohkovoitosta huolimatta se, että APOEL on mukana olevista joukkueista materiaaliltaan selkeästi heikoin joukkue. Helppoa matkaa ei tule olemaan Lyonin vieraaksi.

Lyon jäi H-lohkossa odotetusti toiseksi, vaikka aika merkillisellä tavalla joukkueen jatkoonmeno varmistuikin. Ranskalaiset tarvitsivat jatkopaikkaan murskavoiton Kroatiasta, ja tuloksen olikin 7-1 voitto Dinamo Zagrebista.

Lyon on hyvässä vireessä, vaikkakin joukkue viikonloppuna koki kotitappion Caenille. Lyonilla taisivat jo ajatukset olla tässä ottelussa. APOEL on todellinen arvoitus, eikä lohkovoitto merkkaa enää tässä vaiheessa mitään. Lyon hyökkää ja vieraat puolustavat. Uskonen että Lyon pystyy aukaisemaan kyproslaisten sumpun.

Veikkaussivut