Manchester United - Benfica 22.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Lunastaako ManU paikan neljännesvälieriin?

Manchester United – Benfica, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbet tarjoaa riskitöntä vetoa Mestarien liigan tiistain sekä keskiviikon otteluihin. Saat tehdä riskittömän vedon mm. Napoli vs Man City, Man United vs Benfica tai Milan vs Barcelona otteluihin. Nordicbet myös tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Euroopan kärkijoukkue ManU isännöi portugalilaista Benficaa Old Traffordilla. Syyskuussa nämä joukkueet tasasivat pisteet Portugalissa maalein 1-1. Tuolloin ManU pelasi normaalia heikommalla kokoonpanolla, tässä ottelussa nähdään jo kovempi Manu.

Benfican materiaalilla mennään neljännesvälieriin, mutta viimeistään silloin seinä tulee vastaan. Joukkue pelasi lohkovaiheen heikoimman pelinsä, kun se jäi kotonaan 1-1 tasapeliin sveitsiläistä Baselia vastaan.

ManU aloitti lohkopelit kahdella tasapelillä, sen jälkeen se on napannut kaksi helppoa voittoa romanialaisesta Otelul Galatista. ManU lähtee matsiin lähes parhaallaan, sivussa ainoastaan Vidic. Nani aloittanee ottelun penkiltä.

ManU on toipunut Valioliigassa nöyryyttävästä 1-6 kotitappiosta Cityä vastaan, sen jälkeen se on kerännyt kolme voittoa, tosin vastustajat eivät ole olleet sieltä kovimmasta päästä. Benficalla on päällä heikko vaihe, tuon Basel-tasapelin lisäksi alla on Portugalin liigasta tasapeli Bragaa vastaan.

ManU on selkeä suosikki kotonaan, ja kun jatkopaikka on käsien ulottuvilla on kokoonpano sen mukainen. Benfica ei ole vakuuttanut vieraissa, joten pelivireensä löytänyt huippulaadukas ManU nappaa ottelusta yhden kahden maalin voiton.

Veikkaussivut | JJ