Napoli - Manchester City 22.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Nähdäänkö Italiassa paljon maaleja?

Napoli – Manchester City, Merkki yli 2,5 maalia, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbet tarjoaa riskitöntä vetoa Mestarien liigan tiistain sekä keskiviikon otteluihin. Saat tehdä riskittömän vedon mm. Napoli vs Man City, Man United vs Benfica tai Milan vs Barcelona otteluihin. Nordicbet myös tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Jalkapallon Mestarien Liigan A-lohkon kamppailussa Italiassa, yhteen iskevät SSC Napoli sekä vieraaksi saapuva Manchester City.

Kyseessä on oikeastaan todella iso ottelu molemmille joukkueille, sillä SSC Napoli on lohkossa kolmantena, kun taas Manchester City tarvitsee pisteet, jos se haluaa tavoitella lohkovoittoa.

Manchester City on tällä hetkellä lohkokakkosena kolme pistettä Bayern Muncheniä perässä, ja kun Munchen tulee todennäköisesti voittamaan oman ottelunsa Villarrealia vastaan, niin Cityllä on myös samalla pakkovoitto.

Napoli kuuluu Italian parhaimmistoon, mutta ei ole materiaaliltaan vierasjoukkueen tasoa. Napolilla on todella paljon hyökkäysvoimaa, mm. E.Lavezzin, E. Cavanin sekä M.Hamsikin johdolla, mutta epätasaisuutta kotimaan liigassa on ollut yllättävänkin paljon. Eipä ole kukaan kolmikosta ollut vielä omalla tasollaan.

Manchester City:lläkin on erittäin kova hyökkäys. Sen tasosta kertoo hyvin 1-6 vierasvoitto Manchester Unitedista muutama viikko sitten. City voitti viime viikonloppuna Valioliigassa Newcastlen 3-1, joten Cityllä on erinomaiset lähtökohdat tähän tärkeään vierasotteluun.

Molemmilla joukkueilla on erittäin paljon hyökkäysvoimaa, joten runsasmaalinen ottelu on tiedossa. Napolille ei ottelusta kelpaa tasapeli, joten sen on pakko jossain vaiheessa lähteä hyökkäämään, mikä avaa tilaa Citylle.

Veikkaussivut | Tuomas