Olympiakos - Arsenal 6.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/06/2011
Jaa tämä...

Olympiakos saa vieraakseen Arsenalin.

Olympiakos – Arsenal, Merkki yli 2,5 Maalia, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Tiesitkö, että Betsson on myös supernopea rahojen kotiutuksessa? Betsson lisäksi tuplaa ensimmäisen talletuksesi! Jos talletat esim. 50 € saat toisen 50 € Betssonilta ja saldosi on 100 €! Katso alla olevasta videosta kuinka helposti saat bonuksen tilillesi.

 

Olympiakos lähtee otteluun todennäköisesti 4-4-2 systeemillä, jossa Djebbour ja Pantelic aloittavat kärjessä. Molemmat pelaajat tekijät maalit viime viikonloppuna ja maaleja heiltä odotetaan myös Arsenalia vastaan. Loukkaantuneina ovat Ibagaza, Fejsa ja Fuster.

Arsenal on voittanut lohkon, joten Wengerillä on mahdollisuus lepuuttaa pelaajiaan. Mahdollisia vaihtoja ovat Coquel keskikentälle ja Chamakh kärkeen. Arsenal saattaa saada myös loukkaantuneista pelaajista uutta virtaa, sillä Rosicky ja Diaby saattavat molemmat olla pelikunnossa.

Kun Arsenal todennäköisesti lepuuttaa ykköspelaajiaan ja Olympiakos tarvitsee kipeästi maaleja, niin ottelusta tulee todennäköisesti erittäin viihdyttävä. Olympiakosin on pakko lähteä hyökkäämään, mikä avaa peliä ja maaleja on luvassa.

Veikkaussivut