Real Madrid - APOEL 4.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/04/2012
Jaa tämä...

Real yhden ottelun päästä välieräpaikasta.

Real Madrid – APOEL, yli 3,5 maalia, Kerroin

 

NORDICBET – 100 € PELIRAHAA UUSILLE ASIAKKAILLE

Siirry Nordicbetin sivuille TÄSTÄ >>> 

Jalkapallon Mestarien liigan puolivälierä, toinen osaottelu. Real ratkaisi ottelun Kyproksella kun se haki 3-0 vierasvoiton.

Realin ja APOELin välinen tasoreo on päätähuimaava, varsinkin kun mietitään että pelataan mestarien liigan puolivälieriä. APOEL on UCL-kauden todellinen yllättäjä, mutta paukut eivät riitä millään Espanjan jättiläistä vastaan. Kyproksella joukkueiden välinen tasoero tuli selväksi kun Real Madrid voitti siis 3-0, ja laukauksetkin menivät valkoisille 20-0!

Real ei tule kotiyleisönsä edessä peruuttelmaan vaan tulee takomaan varmasti maaleja. Madridilla on tässä ottelussa mahdollisuus lepuuttaa tähtipelaajiaan, mutta tämä saisi jalkeille silti todella kovan miehistön verrattuna vierailijaan. Lepuutukset ovat kuitenkin hyvin epätodennäköisiä.

Madrid tulee mässäilemään mitä todennäköisimmin tänään maaleilla Estadio Santiago Bernabeulla. Vieraiden urakkaa eivät helpota loukkaantumiset, kun sivussa ovat mitä todennäköisimmin Marcelo Oliveira, Ivan Trickovski, Savvas Poursaitides, Panos Constantinou ja Ailton.

Veikkaussivut