Real Madrid - Lyon 18.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/02/2018
Jaa tämä...

Real Madrid saa vieraakseen Lyonin.

Real Madrid – Lyon – 1, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä saat nyt 5 € riskittömän vedon. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen! 

TV2:sen tiistai illan ottelussa kohtaavat kilpailun yksi ennakkosuosikkeista Real Madrid ja lohkon kakkossuosikki Lyon.

Pari vuotta sitten joukkueet kohtasivat viimeksi, ja silloin Lyon yllätti ja pääsi välieriin. Jos Real Madrid voittaa ottelun se nousee selkeään lohkojohtoon, ja olisi erittäin lähellä lohkon ykköspaikkaa. Real ei halua ManUa vastaa neljännesvälierissä, joten se haluaa voittaa ottelun. Molemmille on ottelussa luonnolisesti panosta.

Lyon on pelannut kaksi peliä maalierolla 2-0, ja saalistanut niissä neljä pistettä. Nyt sillä on kuitenkin vastassa erittäin kova Real, enkä usko että se ottelusta pisteitä saisi, sillä se on materiaaliltaan aika paljon heikompi. Se myös kärsii loukkaantumisista, kun sivussa on Cris, Gourcugg ja Lopez.

Real Madrid on saanut pelinsä kuntoon parin heikomman pelin jälkeen. Rayo Vallecano kaatui 6-2, ja sen jälkeen Betis 4-1. Siltä niin löytyy paljon maalinteko voimaa, että olisi ihme ellei se saisi tehtyä kolmea maalia. Lyoniltakin löytyy maalintekovoimaa sillä kärki Gomis on tehnyt, paljon maaleja alkukaudella. Realin puolustus on ollut välillä sekaisin Pepen ollessa sivussa. 
Real lähtee otteluun selkeänä suosikkina. Se haluaa revanssin ja on nykykunnollaan liian kova pala Lyonille. Tulosveto vinkiksi 3,4-0,1 kotivoitto on lähellä.

Veikkaussivut | JJ