Valencia - Genk 23.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Ottaako Valencia pakkovoiton Genkistä?

Valencia – KRC Genk (+1), Merkki 1, Kerroin 

Jalkapallon Mestareiden Liigan ottelutarjontaa. Lohkossa E yhteen iskevät Valencian Mestalla Valencia sekä Genk. Vastakkain ovat lohkossa kolmantena oleva Valencia sekä lohkon ylivoimaisesti heikoin Genk. Chelsea johtaa lohkoa perässään Leverkusen ja Valencia tulee Leverkusenista yhden pisteen perässä. Valencialla on tänään vain yksi tavoite ja se on ottaa kolme pistettä.

Valencia pelasi lauantaina hienon ottelun, vaikka hävisi lopulta 2-3 kotona Real Madridille. Roberto Soldado on löytämässä takaisin todella hurjan maalivireensä, josta kertovat myös mm. kaksi osumaa juuri Real Madridin verkkoon.

KRC Genkillä riittää varmasti motivaatiota voittaa ottelu Mestareiden liigassa, mutta materiaali on niin heikko verrattuna muihin joukkueisiin, että missään lohkossa tällä kaudella Genk tuskin tulisi menemään jatkoon.

Valencia on kotonaan megasuurisuosikki ja nyt kun Valencian hyökkäys toimii erinomaisesti ei Genk pysty vastaamaan Valencian liikkeeseen. Valencia aloittaa ottelut aina todella kovalla temmolla ja Genkin selkäranka saattaa katketa jo ensimmäisellä puoliajalla.

Veikkaussivut | Tuomas

Genk – Valencia ensimmäisen osaottelun kooste