Villareal - Manchester City 2.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/02/2011
Jaa tämä...

Villareal saa vieraita Englannista.

Villarreal – Manchester City, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Villareal saa vieraita Englannista, kun Manchester City matkustaa Espanjaan. Villarealin on pakko voittaa, jos se haluaa päästä pudotuspeleihin. Molemmilla on ollut viime aikoina otteluruuhka, joten tästä on etua Citylle sillä heillä on laajempi materiaali. City on pystynyt kierrättämään enemmän pelaajia viime peleissä.

Villareal on ollut pieni pettymys. Kun Nilmar ja Rossi ovat olleet loukkaantuneina niin joukkueella ei ole ollut maalintekijöitä. Myös Marchena ja Cani ovat loukkaantuneena ja tämä on iso menetys Villarealille.

Cityllä taas on mennyt hyvin. Joukkue jyräsi ManU:n derbyssä ja johtaa tällä hetkellä Valioliigaa. Joukkueella ei myöskään ole loukkaantumishuolia. City jahtaa lohkon kakkospaikkaa.

City on pelannut hyvin viime aikoina, joten alavireiden ja loukkaantumisista kärsivästä Villarealista ei ole vastusta tänään.

Veikkausvihjeet Jukka