Ajax - Lyon 14.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Hallitseva Hollannin mestari saa vieraita Ranskasta.

Ajax – Lyon, Merkki 1, Kerroin 

Mestarien liigan lohkovaihe kyseessä, tässä ottelussa kohtaavat D-lohkon huippujoukkueet. Real Madrid ottanee todella suurella varmuudella lohkovoiton, senpä takia tämä ottelu on erittäin tärkeä molemmille. Tämän matsin voittaja on jo lähellä jatkopaikkaa.

Lyon on hieman laadukkaampi, mutta kotiedun ja vieraiden lukuisten poissaolojen seurauksena voidaan Ajaxia pitää tässä suosikkina. Ajaxilta on sivussa Enoh ja Bruno Silva. Lyon lähtee otteluun ilman Gourcuffia, Lopezia, Taferia, Crisiä ja Edersonia. Varsinkin maalipyssy Lopezin ja luottotoppari Crisin poissaolot tulevat näkymään. Keskikenttä on erittäin kapea, kun Gourcuff on sivussa.

Lyon paahtaa Ranskan liigan kärjessä, mutta missään vaiheessa se ei ole vakuuttanut. Suurin osa sen vastustajista ovat olleet pohjajoukkueita, esimerkiksi Ajaccio ja Dijon. Ajax tulee olemaan siipirikkoiselle Lyonille todellinen haaste.

Ajax on kova kotijoukkue. Vuosi pari takaperin se nipisti AC Milanilta pisteen 1-1 pistejaossa.Se on aloittanut oman liigansa todella upeasti neljällä voitolla ja yhdellä tasapelillä. Kotona se ei ole vielä pistemenetyksiä kokenut.

Veikkaussivut | JJ