Arsenal - Olympiakos 28.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Jatkaako tykkimiehet voittokulkuaan?

Arsenal – Olympiakos +2, Merkki 2, Kerroin 

Jalkapallon Mestareiden liigaa. Vierasjoukkue Olympiakos joutuu keskiviikkoiltana Emiratesilla kovaan testiin. Kreikkalaisjoukkueet eivät perinteisesti viihdy vieraskentillä ja pikkuhiljaa pelijuonesta kinni saava lontoolaisryhmä lähtee kotikentällään supersuosikkina helleenejä vastaan.

Arsenal on siis saamassa juonesta kiinni ja vaikkei viikonlopun 3-0 voitto Boltonista vielä mikään vakuuttava ollut pelillisesti niin tällä hetkellä voitot ovat todella tärkeitä Arsene Wengerin miehistölle itseluottamuksen kannalta. Pitää kuitenkin muistaa että Arsenal kärsii tällä hetkellä loukkaantumisista ja viikonlopun Bolton-ottelussa Wengerille tuli lisää päänvaivaa. Theo Walcott, Gervinho ja Laurent Koscielny kokivat kovia ja heistä ketään ei tänään todennäköisesti pelikentällä nähdä. Jo ennestään tykkimiehiltä ovat loukkaantudeiden kirjoissa Thomas Vermaelen, Sebastien Squillaci, Jack Wilshere, Johan Djourou, Yossi Benayon ja Abou Diaby. Paljon siis antaa kotijoukkue tasoitusta näiden muodossa, ja Wengerillä on kyllä päänvaivaa ketä kentälle laittaa sillä puolustajia on ”ruma kasa” sivussa (kaikki topparit – Mertesacker) ja hyökkäyssuuntaan laitapeli kärsii sillä Walcott ja Gervinho ovat sivussa. Tämän lisäksi joukkueella alkaa varmasti jyskyttämään takaraivossa viikonlopun huipputärkeä matsi, Pohjois-Lontoon derby Tottenhamia vastaan. Tässä on kreikkalaisjoukkueella elämänsä tilaisuus pisteille vieraskentällä.

Poissaolot :

Arsenal : Theo Walcott, Gervinho, Laurent Koscielny, Thomas Vermaelen, Sebastien Squillaci, Jack Wilshere, Johan Djourou, Yossi Benayon ja Abou Diaby

Olympiakos : Giannis Fetfatzidis, Giannis Maniatis, Francisco Yeste

Veikkaussivut | ED89