Bayern München - Manchester City 27.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Jatkuuko Münchenin huikea vire?

Bayern München – Manchester City, Merkki 1, Kerroin 

Kotijoukkue Bayern München on ollut viime aikoina todella hurjassa tikissä. Saksalaisjoukkue on voittanut nyt yhdeksän ottelua peräjälkeen päästämättä maaliakaan ja hyökkäys puolestaan on paukutellut näissä otteluissa pallon verkon perukoille 26 kertaa. Bayern München on siis tällä hetkellä Euroopan kovavireisin seura, joten helppoon paikkaan ei viime vuosina sheikki Mansour bin Zayed Al Nahyanin rahoilla vahvistunut, mestareiden liigan ensikertalainen Manchester City joudu täpötäydellä Allianz Areenalla.

Jos lähdetään ennakoimaan ottelutapahtumia niin Bayern tulee painamaan päälle kotikentällään ja City puolestaan yrittää iskeä vastaan. Mielenkiintoista onkin millä taktiikalla vierailijoiden koutsi Roberto Mancini lähtee Allianz Areenalle, yhdellä vaiko kahdella kärjellä, ja jos yhdellä niin kuka on piikissä tiistai-iltana? Moni kuitenkin suosittelee varmasti Mancinia jatkamaan vanhalla tutulla kaavalla joka on tuonut tulosta tällä kaudella niin kotikentällä kuin vieraissa. Vaikka Aguero onkin maailman luokan kaveri, niin Edin Dzekolla on kokemusta Bayern Münchenin kaadosta, sillä voittihan mies Saksan maalla ollessaan Bundesliigan mestaruuden sekä maalikuninkuusen Wolkkari-paidassa. Tällä kaudella The Citizensin puolustus on toiminut mutta nyt se joutuu vasta ensimmäistä kertaa tällä kaudella todelliseen testiin.

Kuten jo aikaisemmin tuli todettua niin Bayern München on tällä hetkellä hurjassa vireessä, ja vielä tähän voitaneen lisätä että joukkue sai edelliseen otteluun Leverkusenia vastaan hyviä uutisia, sillä Arjen Robben teki paluun pelikentille loukkaantumisten jälkeen, ja kuten asiaan kuuluu niin mies teki heti maalin. Tämä tuo lisää vaihtoehtoja jo ennestään vahvalle saksalaisten keskikentälle. Mielenkiintoista onkin nähdä, onko Robben avauksessa Cityä vastaan.
Pelivalintaa miettiessä voitaneen kallistua kotijoukkue Bayern Münchenin suuntaan. Kotietu, huima vire sekä huomattavasti suurempi kokemus näistä euro-otteluista puoltavat ehdottomasti kotivoittoa.

Aina kun saksalaiset ja englantilaisjoukkueet kohtaavat niin ilmassa on todellakin sähköä, niin hieno on molempien maiden jalkapallohistoria, ja myös keskinäiset ottelut. Olipa sitten kyse maa – tai seurajoukkuetasolla pelaamisesta. Lisätään tähän loppuun vielä entisen Englannin maajoukkuemiehen kommentit itse jalkapallosta ; ”Jalkapallo on yksinkertainen peli jossa 22 pelaajaa juoksee pallon perässä 90 minuuttia ja lopulta saksalaiset voittavat aina.”

Poissaolot :

Bayern München : Breno, Ivica Olic
Manchester City : Nigel De Jong

Veikkaussivut | ED89