Benfica - Twente 24.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 24/08/2011
Jaa tämä...

Jatkaako Twente lohkovaiheeseen viime vuoden tapaan?

Benfica – Twente, Merkki 2, Kerroin 

Mestarien liigan playoff-kierroksella kohtaavat viime kauden Portugalin ja Hollannin liigojen kakkosjoukkueet, kun vahvistunut Benfica isännöi Twenteä. Avausosa päättyi Hollannissa 2-2 lukemiin. Portugalilaisseura on joukkueista laadukkaampi ja on kotonaan suosikki. Twente ei kuitenkaan missään nimessä ole noin selkeä altavastaaja. Se pelasi viime kaudella Mestarien liigassa ihan hyvät ottelut, kun se nappasi tasapelit Interiä ja Tottenhamia vastaan.

Benfican nykykunto ei vakuuta. Sen liigakausi alkoi juuri katastrofaalisella 2-2 tasapelillä nousijajoukkue Gil Vicenteä vastaan. Lisäksi se tuskaili pitkään 0-0 tilanteessa turkkilaista Trabzonsporia vastaan kotiottelussaan.

Hollantilaisjoukkue on ollut huimassa iskussa viime aikoina. Twente hallitsi hienokseltaan joukkueiden edellistä kohtaamista, kun se vei pallonhallinnan 55-45. Laukaukset olivat selkeästi hollantilaisjoukkueen eduksi 15-10. Lisäksi hollannissa liiga on alkanut parhaalla mahdollisella tavalla, kun kolmesta pelistä alla yhtä monta voittoa maalierolla 8-1. Se kaatoi esimerkiksi Moisanderin johtaman Alkmaarin 2-0.

Twente on joukkueista paremmassa vireessä. Benfica ei pelaa vielä materiaalinsa edellyttämällä tasolla, mikä avaa Twentelle hyvät yllätysmahdollisuudet. Vierailija pääsee parhaallaa kokoonpanolla, kun Benficalta on epävarmaa laatutoppari Capdevilan pelaaminen, joka ei siis pelannut ottelusarjan avauspelissä Hollannissa.

Veikkaussivut | JJ