Leverkusen - Valencia 19.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Saksassa BayArenalla pelataan kovatasoinen UCL-matsi.

Leverkusen – Valencia, Merkki yli 2,5 maalia, Kerroin 2,00 Expekt

Leverkusen – Valencia, Merkki 2, Kerroin 

 

Bundesliigan ja La Ligan kärkijoukkueet kohtaavat Mestarien liigassa, molemmat ovat liigoissaan mestarisuosikkien suurimpia haastajia. Hieman viime kaudesta heikentynyt Valencia omaa paljon hyökkäysvoimaa, esimerkiksi Soldado on tällä hetkellä huippuvaarallinen. Sen sijaan puolustus on melko kapea ja heikko joka todettiin Chelseata vastaan. Siinä matsissa Diego Alves torjui Valencialle 1-1 tasapelin muutamalla huipputorjunnalla.

La Ligan ollessa hieman Bundesliigaa edellä, näen Valencian hivenen laadukkaampana. Leverkusenin poissaolot kun lisätään tuohon, niin se on tällä hetkellä askeleen saksalaisjoukkuetta edellä. Leverkusen on viime aikoina pelannut Bundesliigassa runsasmaalisia pelejä(3-1,2-2). Edellinen ottelu oli Leverkusenilta pelillisesti surkea, sen puolustus oli täysin sekaisin mikä antoi Mönchengladbachille paljon loistavia maalintekopaikkoja. Leverkusen teki siinä matsissa kuitenkin kaksi maalia loistavan erikoistilannepelaamisen ja yksilötaidon ansiosta. Schurrle tasoitti pelin upealla ylänurkkakudillaan.

Valencia on pelillisesti edellä ja kun sen tilanne on tällä hetkellä parempi, niin ei se jää tässä maaleitta näin kovan hyökkäysmateriaalinsa ansiosta. Leverkusenin viime aikojen tehokkuus maalipaikoissa ja Valencian kapea puolustuspeli, niin molemmat tekevät ottelussa suurella todennäköisyydellä maalin. Ympäripyöreä ottelu päättynee 1,2-1,2.Leverkusenin kärsiessä poissaoloista, ja Valencian ollessa kovemmassa kunnossa kelpaa vieraiden kerroin lapulle overin ohella.

Veikkaussivut | JJ