Manchester City - Napoli 14.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Nähdäänkö Manchesterin illassa kunnon maalijuhlat?

Manchester City – Napoli, merkki 2, kerroin 

Manchester City – Napoli, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Manchester City – Napoli, merkki yli 3,5 maalia, kerroin 

Jalkapallon Mestareiden Liigaa, lohko A. Oman urakkansa aloittavat Englannin Valioliigan ylemmän keskikastin Manchester City, sekä Italian Serie A:n ylemmän keskikastin Napoli. Manchester Cityn omistus ja fanit odottavat, että tällä kaudella Manchesterin kakkoseura tulee olemaan niin Valioliigassa, kuin Mestareiden Liigassakin korkealla.

Manchester City on todella isolla rahalla kasattu joukkue, mutta edelleen on pakko nostaa se ongelma esiin, mikä on ollut tiedossa jo kauan. Cityn joukkueessa on niin paljon huippupelaajia, kaikki eivät vain yksinkertaisesti mahdu pelaamaan edes Valioliigaotteluita. Hyökkäysvoimaakin on niin paljon, että jotkut eivät vain pääse pelaamaan, ja se varmasti vaikuttaa joukkuehenkeen.

Napoli puolestaan ei tietenkään ole Cityn tasoinen joukkue, mutta hienosti joukkue pelasi viime kaudella Serie A:ssa ollen kolmas. Napolilla on kasassa todella kova hyökkäys Edinson Cavanin, Ezequiel Lazezzin, sekä Goran Pandevin johdolla. Manchester Cityllä on karmeat paineet menestyä, eikä sillä olekaan muuta vaihtoehtoa. Muuten joukkueen valmennus saa lähteä, ja hyvin äkkiä. Napolin osalta tilanne on se, että joukkueella on selkeästi paremmat lähtökohdat siinä mielessä ensimmäiseen otteluun, että kukaan tuskin odottaa joukkueelta venymistä Cityn kotistadionilla – tasoero ei kuitenkaan ole suuri, joten kun molemmilta löytyy paljon hyökkäysvoimaa, todennäköisesti ottelussa nähdään useampikin maali.

Veikkaussivut | Tuomas