Napoli - Villarreal 27.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 26/09/2011
Jaa tämä...

Napoli hakee revanssia Villarrealista, tällä kertaa Mestarien liigassa.

Napoli – Villarreal, Merkki 2, Kerroin 

Napoli – Villareal, Merkki Yli 2,5 maalia, Kerroin 

Mestarien liigan lohkovaiheita pelataan, toiset ottelut kyseessä. Villarreal taipui kovavireiselle Bayernille kotonaan maalein 0-2, Napoli sen sijaan yllätti venymällä 1-1 tasapeliin Cityn vieraana. Serie A:n kärjen haastaja Napoli isännöi Espanjan La Ligan ylemmän keskikastin Villarrealia. Kun La Liga on hieman tasokkaampi, voidaan puhua varsin tasaväkisistä joukkueista. Kumpikaan ei ole vakuuttanut viime aikoina, kun Napoli jäi tasapeliin Fiorentinaa vastaan, Villarreal taisteli puolestaan 1-1 tasapelin Bilbaon vieraana.

Tämän ottelun voittaja on vielä mukana taistelemassa jatkopaikasta. Kummallakin on siis periaatteessa pakkovoiton paikka. Napoli lähtee otteluun ilman Zunigaa, Villarrealilta on sivussa Valero ja Ruben, jälkimmäinen on täysin korvattavissa, sillä keltapaidoilta löytyy muutenkin paljon tulivoimaa.

Nämä joukkueet kohtasivat viime kaudella Eurooppa liigassa. Kaksiosaisessa ottelusarjassa Villarreal eteni välieriin yhteismaalein 2-1. Se on toki heikentynyt viime kaudesta, mutta ei se missään nimessä ole näin suuri altavastaaja tässä kamppailussa. Molempien hyökkäysmateriaali on todella laadukas, joten runsasmaalinen peli ei yllättäisi.

Veikkaussivut | JJ