Valencia - Chelsea 28.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 27/09/2011
Jaa tämä...

Jatkaako Valencia kotonaan hienoja peliesityksiään?

Valencia – Chelsea, Merkki 1, kerroin 

Valencia – Chelsea, Merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Tässä huippuvinkki kuinka tuplaat voittosi! Rekisteröidy , niin saat 100 € bonuksen uutena asiakkaana. Saat 100 € talletuksella 200 € tilillesi, joten jos vetosi menee oikein saat tuplavoitot!

Jalkapallon Mestareiden Liigan toista ottelukierrosta, ja lohkossa E panokset ovat suuret, kun kyseisen lohkon kaksi parasta joukkuetta, Espanjalainen Valencia CF, sekä Englantilainen Chelsea FC kisaavat todennäköisesti lohkovoitosta.

Perustasoltaan Valencia, sekä Chelsea ovat selkeästi lohkon kahta muuta joukkuetta, Saksalaista FC Bayern Leverkusenia, sekä heittopussi KRC Genkiä laadukkampia. Valencia aloitti urakkansa suurella pettymyksellä, kun joukkue jäi vieraissa 0-0 tasapeliin KRC Genkiä vastaan. Chelsea puolestaan oli ajoittain todella suurissa ongelmissa Leverkusenia vastaan, mutta lopulta otti selvähkön 2-0 kotivoiton.

Valencialle ottelu on siis todella tärkeä, koska jos Chelsea onnistuu voittamaan, niin piste-eroa alkaa tulemaan jo pian vähän liikaakin. Perustasoltaan Valencia on hieman heikompi, kuin englantilaispoppoo, mutta mistään sen suuremmasta tasoerosta ei todellakaan voida puhua. Valencia kuuluu Espanjan La Ligan ylempään keskikastiin heti kahden suuren, FC Barcelonan, sekä joukkueen ykköshaastajan, Real Madridin jälkeen. Valencia onkin pelannut hyvän alkukauden, vaikka onkin liigassa tällä hetkellä hieman yllättäen vasta seitsemäntenä. Toisaalta, piste-erot ovat hyvin pienet, esimerkiksi kakkossijaan on vain yksi piste matkaa.

Chelsean päävalmentajaksi tullut Andre Vilas-Boas on suoriutunut tähän mennessä tehtävästään kohtalaisesti, mutta sehän on selvää, että nyt ne oikeat pelit vasta alkavatkin. Chelsea on Valioliigassa kolmantena, piste-eroa ykkösenä olevaan Manchester Unitediin on kolme pistettä. Tulossa todennäköisesti erittäin hieno ottelu, mutta kyllähän Valencialle ottelu on niin tärkeä, ja vieläpä, kun pelataan kotiyleisön edessä, niin hyvinkin Lepakot saattavat juhlia ottelun jälkeen kolmen pisteen voittoa.

Veikkaussivut | Tuomas