KoVe - Sampo 8.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/08/2011
Jaa tämä...

Kaikki pisteensä menettänyt Sampo pistejahtiin Vantaalle.

KoVe – Sampo, Merkki 2, Kerroin 

Betsafe on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelustaan sekä rahansiirtojen nopeudesta. Asiakaspalvelu toimii 24/7 ja Saat sähköpostitse tai live-chatin kautta vastauksen yleensä muutamassa minuutissa. Vedonlyönti on tehty sivustolla erittäin helpoksi. Betsafe tuplaa uusien asiakkaiden talletukset! Voit saada jopa 100 € ekstraa ensimmäisen talletuksesi päälle.

 

Lentopallon Mestaruusliigaa. Pielaveden Sampo menetti toissa viikolla kaikki pisteensä (20) kun se peluutti alkukauden mittelöissä edustuskelvotonta pelaajaa (Luis Salgado). Sampo kuuluu liigan kestosuosikkeihin ja nähtäväksi jää, riittääkö joukkueen kiri vielä pudotuspeleihin.

Korson Veto on tähän mennessä kautta saalistanut 13 pistettä ja se oikeuttaa tasaisessa 12:n joukkueen sarjassa sijalle 10. Pykälän verran huonompi sijoitus olisi, jos tämäniltainen vastustaja ei pistementystä olisi kokenut. Liiganousija kuulunee liigan heikoimpiin joukkueisiin.

Sampo omaa reilut kaksi kertaa suuremman pelaajabudjetin mitä KoVe, se jo omalta osaltaan kertoo joukkueiden tasosta. Mestaruuksia viime vuosina kahminut Sampo lähtee otteluun ilman muuta suosikkina ja Betsafen kerroin houkuttaa. Vertailun vuoksi Nordicbet tarjoaa Sammolle ainoastaan 1,65, joka on huomattavasti enemmän lähempänä totuutta.

Veikkaussivut | Jukka