Sport - Jokipojat 25.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Onko Jokipojista haastamaan Sportin hurjaa virettä?

Sport – Jokipojat, Merkki 1, Kerroin

 

NORDICBETILLE 100 % BONUS JA 25 € RISKITÖN VETO!

  • 100% ensitalletusbonus 100 €:n saakka + 25 € riskitön veto VAIN Veikkaussivuilta
  • Veikkausivut suosittelee – Suomalaisten suosituin sivusto
  • Uusi entistä parempi live-vedonlyönti

Riskitön 25 € veto NordicBetille VAIN TÄSTÄ linkistä >> 

Jääkiekon Mestistä, kierroksen huippuottelussa Sport saa vieraakseen Jokipojat. Sport on pelaamassa upeaa kautta ja on ihan tosissaan ilmoittautunut jo tässä vaiheessa taisteluun Mestiksen mestaruudesta ja paikasta karsimaan SM-liigassa. Sport on on ollut yhdessä Jukureiden kanssa Mestiksen kaksi parasta joukkuetta ja vaikka nyt vieraaksi saapuva Jokipojat lähtee otteluun myös mukavista asetelmista, on se selkeä altavastaaja Vaasassa. Sport on tehnyt tällä kaudella peräti 130 maalia, vastaavasti vierasjoukkueen puolustaminen on ollut selkeästi kotijoukkueen vastaavaa jäljessä. Jokipojille ollaan tehty reilusti yli sata maalia, joka on sellaiselle joukkueelle, joka haluaisi ylempään keskikastiin aivan liikaa.

Sport on samalla hurjan hyvä kotijoukkue. Kahdeksaantoista kotiotteluun Sport on voittanut 14kpl ja hävinnyt neljä kertaa. Sport on ollut ylivoimaisesti paras kotijoukkue Mestiksessä, joukkueella on toiminut hyvin niin peli hyökkäys,-kuin puolustuspäässäkin. Vastassa oleva Jokipojat ei puolestaan kuulu mitenkään Mestiksen parhaimmistoon vierasjoukkueiden osalta. Jokipojat on vain keskikastin vierasjoukkue, joukkueella on ollut puolustuksen kanssa kohtalaisen suuria ongelmia.

Sportilla on alla viiden ottelun voittoputki. Edes sarjakärki Jukureista ei ollut voittamaan Sportia, joten kyllähän Jokipojatkin lähtee näin ennalta mietittynä melko vaikeaan paikkaan. Vaasassa kotiyleisön tuki tuo varmasti vielä yhden ekstralatauksen lisää kotijoukkueen peliin. Sport lähtee otteluun ilman muuta selkeänä suosikkina.

Veikkaussivut | Tuomas