Sport - KooKoo 5.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/04/2011
Jaa tämä...

Hakeeko KooKoo vieraspisteitä Vaasasta?

Sport – KooKoo, Merkki X, Kerroin 

Sport – KooKoo, Merkki alle 5,5 maalia, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBet sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!Jääkiekon Mestiksen kierroksen huippuottelussa Vaasan Sport saa vastaansa Kouvolan KooKoon. Kyseessä on kahden Mestiksen ”suuren” välinen kohtaaminen.

Sport voitti viime kaudella Mestiksen, ja KooKoo on kaudesta toiseen Mestiksen suurimpia voittajaehdokkaita. Mustaoranssit varmasti haluavat pian mukaan SM-liigaan, ja kyllähän se oikeasti pian onkin mahdollista. Vaasassa taloustilanteen kanssa on ollut paljon keskustelua, mutta ainakin alkukausi on sujunut Sportilta mukavasti. Joukkue on meinaan sarjataulukossa neljäntenä vain muutaman pisteen ykkösenä olevaa Jukureita perässä.

KooKoo puolestaan on pelannut materiaaliinsa nähden alkukauden alakanttiin, mutta piste-erot kärjessä ovat pieniä. KooKoo on tasapisteissä Sportin kanssa, mutta heikomman maalieron takia kuitenkin pykälää alempana. KooKoo on perustasoltaan Iivo Hokkasen (4+5), Mikko Liukkosen (3+3), sekä Niklas Sirenin (3+3) johdolla Sportia selkeästi edellä, mutta Sportin kotietu tasoittaa kuitenkin merkittävästi tilannetta, joten voidaan todellakin sanoa, että lähtökohdat kierroksen huippuotteluun ovat todella tasaiset, eikä jatkoaikakaan olisi kaukana.

Veikkaussivut | Tuomas