Anaheim Ducks - Phoenix Coyotes 24.10 (su-ma yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/02/2018
Jaa tämä...

Palaako suomalaisten tähdittämä Anaheim voittojen tielle?

Anaheim Ducks -1,5 – Phoenix Coyotes, Merkki 1, Kerroin

Suomalaisia vilisevä Anaheim kohtaa kierroksen ainoassa ottelussa heikentyneen Phoenixin. Kojoottilauma menetti kesällä tärkeimmän pelaajansa maalivahti Ilya Bryzgalovin Philadelphiaan, joten pudotuspeleihin on todella pitkä matka. Phoenix on laadultaan liigan heikoimpia joukkueita, Anaheim on puolestaan ylemmän keskikastin joukkue, eikä playoff-paikan saavuttamisen pitäisi olla kovinkaan vaikeaa noin kovalla materiaalilla.

Ducks on pelannut kokonaisuudessaan loistavan alkukauden. Viidestä edellisestä pelistä kasassa hienot neljä voittoa, viimeksi se pysähtyi muuriin nimeltä Kari Lehtonen. Ottelu oli toki Anaheimin selvää hallintaa, mutta se ei saanut kiekkoa millään maaliin. Phoenix on pelannut jopa hieman paremmin mitä odotettiin, paitsi viime aikoina se on palannut omalle tasollensa häviten Kingsille ja Chicagolle.

Coyotesin maalivahtipeli on paperilla selkeästi Anaheimia heikompi. LaBarbera pelasi viime kaudella Phoenixin kakkosmolarina, Smith puolestaan Tampa Bayn kakkosena. Anaheimin Hiller on liigan eliittiä, hänet nähtiin viime kaudella tähdistöottelussakin. Ducks on yksinkertaisesti joka osa-alueella edellä, esimerkiksi hyökkäyksestä löytyy muutama varteenotettava pelaaja, joka pystyy rikkomaan 70 pisteen rajan. Tähän ryhmään kuuluvat Ryan, Getzlaf, Perry ja Selänne. Molemmilla yksi poissaolo – Anaheimilla Blake ja Phoenixillä Roszival.

Ducks on monta luokkaa laadukkaampi ja nyt se saa kiekkojakin maaliin, sillä Phoenixin molarit eivät ole lähelläkään Lehtosen huipputasoa. Myös nykykunto on ankoilla kovempi, joten vähintään kahden maalin voitto tulee olemaan todella lähellä.

Veikkaussivut | Tuomas