Anaheim Ducks - Vancouver Canucks 11.11 (pe-la yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/11/2011
Jaa tämä...

Palaako Anaheim vihdoin voittokantaan?

Anaheim Ducks – Vancouver Canucks, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myösjatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä!

 Anaheimin alkukausi on sujunut niin alavireisesti, että se on saanut tyynenä miehenä tunnetun Teemu Selänteekin kuumentumaan ja ottamaan jopa suihkukomennuksen. Kymmenestä viime pelistä yksi kolmen pisteen voitto ja kolme tasuria, jotka sitten Anaheim on lopulta varsinaisen peliajan jälkeen hävinnyt.

Eipä ole kyllä Vancouverinkaan alkukausi kovin ruusuinen ollut. Joukkue ailahdellut todella rajusti. Se on ottanut voittoja Washington Capitalsin kaltaisilta kärkijoukkueilta, mutta häviöitä tulee ns. helpohkoille joukkueille liikaa. Vancouver on kuitenkin Anaheimia materiaalissa hieman edellä. Toki Anaheim kotonaan, lisäksi Canucks pelasi Torstaina Los Angelesissä.

Pahin Vancouverin alisuorittajista löytyy tolppien välistä. Roberto Luongo lukeutuu yhdeksi maailman kovimmista maalivahdeista. Mies on viime vuosina ollut itsevarmuus ja antanut lähes poikkeuksetta Vancouverille mahdollisuuden kamppailla voitosta. Ennen Torstain pelejä Roberto Luongon torjuntaprosentti on 89,4% ja päästettyjen maalien keskiarvo per peli on 3,03. Kakkospussari Cory Schneider on saanut ihan mukavasti vastuuta ja mies onkin pelannut hieman Luongoa paremmin.

Ei Anaheimin Jonas Hiller myöskään ole kovin vakuuttava ollut. 90,0 torjunta% ja 2,95 päästettyä keskimäärin per peli. Toki ei paljon Hillerin syyksi voi Anaheimin heikkoa menestystä pistää. Kun peli ei vaan kulje, eikä puolustus vaan toimi. Myöskin tehottomuus on Anaheimin iso ongelma. Kuka todella olisi odottanut, että Teemu Selänne nousisi Anaheimin pistekärjeki? -Tuskin kovin moni. Ryan Getzlaf ja Corey Perry ovat olleet hukassa. Molemmat kuitenkin ovat Kanadan maajoukkueessakin vastuuta saavia hyökkääjiä. Getzlaf on viimeksi 06-07 kautena paukuttanut alle piste per peli tahtia. Nyt tehot 15 pelissä 4+4=8. Näiden miesten tehoja Anaheim tarvitsee.

Nyt olisi kasvojenpesun paikka Anaheimin pelaajilla, kun vastaan asettuu ehkä hieman väsähtänyt Canucks. Kuitenkin Canuckseista Sedinit ovat kovassa iskussa, taasen Anaheimin ainoa huippupelejä pelaava pelaaja on Teemu Selänne. Sami Salo palaa jäälle tod. näk. jo Torstain ottelussa, mies on ollut alkukaudella hyvässä pistevireessä, siniviivapelote. Alex Burrows saattaa tehdä paluunsa Anaheimia vastaan.

Veikkaussivut | misteri